Haha, no więc jeżeli Squad zamierza kontynuować "rozwój" gry w kierunku w którym ostatnio pędzą na złamanie karku, to właśnie tak! Będą banany
A poza debilnymi bananami nie mającymi się nijak do badań kosmosu dojdzie więc kiosk, w którym będzie niewiarygodnie zaawansowany guziczek z napisem "HIRE ASTRONAUT". By każdy już rozpłynął się w zachwycie, to będą tam dwie ceny, 500 za Boba, 300 za zwyklasa. Oczywiście opłata będzie jednorazowa, bo kto ogarnie jakieś opłaty miesięczne, czy nawet dniówki? Niee no, nie ma szans, to by było za truuudne, a przecież najważniejszy jest fun! Dla bardzo zaawansowanych graczy będzie jednak perełka, mianowicie poza guziczkiem "HIRE" będzie guziczek odpowiadający za szkolenie. Oczywiście wyszkolony kerbonauta nie będzie się różnił niczym od niewyszkolonego, no ale jaki bajer i tak! Już widzę te zachwycone twarzyczki dzieci zasiadających do wersji 0.25
.
Więc podsumujmy, za pół roku, bo przecież nie wcześniej, bawić się będziemy niewiarygodnie dobrze:
- za pomocą banana.
- oraz za pomocą kiosku gdzie można zatrudnić naszych dzielnych pionierów.
Nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać
Moja powyższa analiza nie musi być jednak słuszna. Chodzą słuchy, że zmienił się wydawca KSP. Nikt póki co nie wie, jakie ten wydawca ma wymagania co do kierunku rozwoju gry. Ale obawiam się, że może wymagać właśnie stopniowego zidiocania produktu by już nie dwunastolatki, ale również siedmiolatki zagrywały się w ten tytuł do upadłego.
Obym się kurna mylił....