• KSP 0.25 5 4
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: KSP 0.25  (Przeczytany 122900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wto, 19 Sie 2014, 22:07:54
Odpowiedź #45

Offline Kadaf

• Kapitan
  • Reputacja: 145
Gdybym ja odpowiadał za wybór, to dla mnie najbardziej oczywisty byłby KAS jako mod niezbędny. Drugi w kolejce u mnie byłby IR. Jednakże Squad jakiś czas temu wybrał drogę upraszczania i ułatwiania wszystkiego, więc przypuszczam, że mod który wejdzie do stocku, to będzie coś kompletnie nieprzydatnego dla bardziej zaawansowanych graczy. Co do wydobycia to nie spodziewałbym się również, że się pojawi.

Wto, 19 Sie 2014, 22:29:44
Odpowiedź #46

Offline JackRyanPL

• Redaktor
  • Podporucznik
  • Reputacja: 65
Niepokojące nowiny towarzysze. Scott Manley zrobił ostatnio przedstawienie moda, który przedstawiał... banana. Dzisiaj szukając poszlak dotyczących moda, który ma być zaimplementowany do gry natrafiłem na tweet, członka Squadu odpowiedzialnego za testowanie. Oto on.

Przyszłość KSP jest żółta i bogata w potas.

Jak pewnie wszyscy, albo przynajmniej część wie, banany są bogate w potas. Najczarniejszy scenariusz zakłada, że modem, który zaimplementują do gry, będzie mod dodający banany jako części.

Reklama

Re: KSP 0.25
« Odpowiedź #46 dnia: Wto, 19 Sie 2014, 22:29:44 »

Wto, 19 Sie 2014, 22:41:44
Odpowiedź #47

Offline Kadaf

• Kapitan
  • Reputacja: 145
O!, No więc czegoś takiego bym się właśnie spodziewał. Jakiegoś idiotyzmu kompletnego. Banany idealnie się nadadzą, żeby już nie tylko gimbaza grała w KSP, ale nawet zupełne małpy.

Śro, 20 Sie 2014, 00:18:27
Odpowiedź #48

Offline Skyline

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 28
  • YT-Ber Cinematiców KSP
Wydaje mi się że Squad jak i Wargaming (od WoT'a) idą tą samą ścieżką . Hajs wyczuli... Teraz starają się przypodobać grupom społecznym(głównie gimbusy - inaczej debile) które wolą "śmieszność " z głupich rzeczy, aby oni zaczęli kupować ich produkt.

Przeglądając oficjalne forum KSP, natknąłem się na jeden mod z bananem :

Jeżeli pamięć mnie nie myli, to również ten mod był w artykule o najciekawszych modach, który jest tworzony przez twórców.

PS. Mam nadzieję że oni sobie tylko żartują, bo coś cienko widzę KSP w przyszłości . Gdy KSP powstawał(mówię o początkach tej produkcji) to mówiono o dodaniu rzeczy takich jak surowce itd, a jak na razie to się zanosi na "Alieny" i kosmiczne "blastery" ^^

Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ

Reklama

Re: KSP 0.25
« Odpowiedź #48 dnia: Śro, 20 Sie 2014, 00:18:27 »

Śro, 20 Sie 2014, 00:24:16
Odpowiedź #49

Offline Koper

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 8
Tak mi się przypomniało teraz, że pierwszy filmik Scotta Manley'a po powrocie z wycieczki do Szkocji też był o bananach...

"Pszypadeg? Nie sondze"

Śro, 20 Sie 2014, 00:39:32
Odpowiedź #50

Offline Drangir

• Major
  • *
  • Reputacja: 92
  • Smok rakietowy
    • DeviantArt
Sam mod ma już dobrych kilka tygodni, i faktycznie jest zabawny a Manley nie miał jak go przedstawić (wspomniał tylko na tłyterze). Tyle, że jeśli faktycznie chcą go zaimplementować, to nic, tylko płakać.

PS: Podejrzewam że twitter nieco strollował a wy łapiecie trollika jak rybki sałatę - Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
« Ostatnia zmiana: Śro, 20 Sie 2014, 01:33:14 wysłana przez Drangir »
Cytat: Steven Universe
- Wasze obliczenia były niepoprawne.
- Nie mogły być niepoprawne, skoro żadnych nie robiliśmy.

Reklama