Jako nowo mianowany vice-zarządca projektu P-M-B, mam zaszczyt zamknąć ostatni przetarg specjalny części V2.
A więc z dumą podaje następujące wyniki pojedynku o posadę Krążownika kursu Mun-Kerbin - Wrangler!
1. Shizno: ORP-Husarz - 4 głosy
2.
Drangir: Konsul I - 9 głosówZwycięzcy składam najserdeczniejsze gratulacje!
Muszę powiedzieć też kilka rzeczy. W związku z wcześniej wspomnianym zajęciem pewnego stanowiska, zostałem zobowiązany do opieki nad lwią częścią P-M-B. Moim zadaniem jest ogłaszanie przetargów, zamykanie ich oraz dbanie o save całego projektu.
Z pewnością będzie to nowa era, która (mam nadzieję) wskrzesi w was optymizm i zapał do nowych projektów! I to nie byle jakich! Zapewniam że będzie ciekawie, szybko, a może nawet mrocznie... Ja sam już nie mogę się doczekać!
Ale to nie wszystko. Niedługo ogłoszę i zaprezentuje pewną nowość w P-M-B. Jest to rzecz bardzo przyjemna i szczerzę wierze że spodoba wam się, tym bardziej, że włożyłem w to dużo pracy i serca!
A teraz? Sam, po raz pierwszy ogłaszam nowy przetarg! Dawno obiecany lecz zapomniany, dziś zostanie wskrzeszony!
[LEM]
Moduł badawczo-naukowy
Zadanie proste, acz skomplikowane! Celem jest budowa modułu, który będzie w stanie przeprowadzać wszystkie możliwe eksperymenty. Oczywiście są i wymagania!
- Ilość części: 80
- Wymagania specjalne: cały możliwy sprzęt badawczy, duża antena, własne (nawet małe) źródło zasilania
- Cel: Oczywiście najbliższe okolice bazy LEM, czyli najwyżej 30 metrów od dowolnego elementu bazy. Nowicjuszom polecam zastosowanie kółeczek do
przewiezienia ładunku.
(Dzięki Drangir! x2 ) Czas przyjmowania zgłoszeń: Do godziny 23:00 Dnia 7 lutego
To tyle! Proste, lecz pamiętajcie że tylko pomysłowe rozwiązania zyskują aprobatę tłumu! Do dzieła!