Ostrzegam i informuję. (nawalony na skraj przytomności). Zacząłem grać znowu w kerbale. Co wypowiem? Kurde. To jest naprawdę zacna gra. Wiem, kląłem twórców, jakość produkcji, to, tamto, nosz kurde. W ostatniej wersji znowu pojawiły się wodotryski wody. Gram na karierze, co odradzam nowym graczom. Łaj? Bo grając na hardzie jest to trudne. Serio. I tu muszę, jako gracz ze sporym dorobkiem odradzić karierę, na rzecz cudnego sandboxu. To wam kurde flaki radzę, sandbox. Ale se gram na tej karierze i jestem... zadowolony! Te całe kontrakty nabrały sensu. Trzeba mierzyć temperatury, albo ciśnienia w pobliżu czegoś tam, nagle niespodziewanie łazik ma sens! Ktoś to przemyślał sprawę. Jestem daleki od uwielbienia Squadu, ale mimo wszystko KSP jest grą całkiem spoko.
--ciach--
Grajcie w KSP i publikujcie, nawet badziewia,
Hehe a ktos kiedys mi sie dziwil na CHATcie, ze gram na karierze, ze jako swiezak powinienem zaczac od sandboxa itp... i wiecie co wam powiem - gdybym zaczal od sandboxa to zrazilbym sie odrazu i zostawilbym gre na rzecz jakichs innych bo nigdy bym sie nie nauczyl tego co dalo mi zaczynanie kariery i uczenie sie dzieki niej jak osiagnac to czy tamto (pierwszy lot w gore, lot suborbitalny, mierzenie temperatur na Kerbinie, cisnienia, badanie anomalii sejsmicznych, czy wreszcie pierwsze loty orbitalne z turystami przynoszace niezle dochody). Teraz GSA ktora zarzadzam ma budzet ok 30 mln i spore osiagniecia w dziedzinie podboju kosmosu (zalogowe ladowanie na Dunie i powrot, lazik badawczy na Eve, czy chociazby sukcesywnie wypelniane kontraktowe misje w okolicach Jool'a).
Bez kariery i prostych na poczatku wyzwan bym tego nie osiagnal, bo podjarany filmikami odrazu chcialem budowac rakiety w sandboxie, ktore poleca na Eeloo i dalej (widzialem filmik z dodatkowym ukladem planetarnym), a nie umialem nawet poprawnie wejsc na orbite, ze o dokowaniu nie wspomne...
Tak wiec jak powiedzial kolega
Kadaf, grajcie i uczcie sie od podstaw, czy to na karierze jak ja, czy na sandboxie, poprostu sprawcie by gra byla dla Was przyjemna...
PS. do KadafaJa zaczynalem grac na karierze w wersji 1.0.5 i byla wlasnie sensowna, jak w tej chwili, zatem te "wodotryski" o ktorych piszesz (chodzi mi o kariere) nie dodano/poprawiono w aktualnej wersji tylko w ktorejs z 1.0.x - nie wiem jak wczesniejsze bo nie gralem.