• KSP 0.24.x 5 7
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: KSP 0.24.x  (Przeczytany 122682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sob, 25 Sty 2014, 23:40:27
Odpowiedź #30

Offline Drangir

• Major
  • *
  • Reputacja: 92
  • Smok rakietowy
    • DeviantArt
@Shinzo
W sumie sam nie lubię takiego zachowania, przepraszam ciebie i Kamilsa. Wzburzył mnie tylko fakt że ludzie wydają nie tak mało pieniędzy na produkt early-access czyli nieukończony, bez wczytania się w zasady. Później tacy oburzają się na forach całkiem bezpodstawnie na decyzje twórców, bo nie przeczytali krótkiego tekstu o zagrożeniach i zaletach takiego systemu sprzedaży, który niestety jest kontrowersyjny. I tak, optymalizacja przede wszystkim - ze względu na małą zawartość otrzymywaną w vanilli, zacząłem znowu interesować się rozbudowanymi modami jak Kethane czy Remote Tech i zależy mi głównie na stabilności.
Cytat: Steven Universe
- Wasze obliczenia były niepoprawne.
- Nie mogły być niepoprawne, skoro żadnych nie robiliśmy.

Nie, 26 Sty 2014, 01:05:05
Odpowiedź #31

Offline DragonsNightmare

• Sierżant
  • Reputacja: 8
@UP: Nie, to faktycznie moja wina. Prawda jest taka, że czytałem gdzieś, że niewiadomo czy gracze dostaną wersję Full i zamiast sprawdzić to na stronie twórców, to głupio uwierzyłem w to i potem miałem takie myślenie w głowie. Dobrze, że odesłałeś mnie na stronę twórców, jakby mi wszystko dawano na tacy, to bym się nie nauczył na przyszłość. Co do early-access, to spokojnie, tutaj akurat miałem 100% świadomość, że gra jest w wersji Alpha i ciągle się rozwija.
« Ostatnia zmiana: Nie, 26 Sty 2014, 01:21:58 wysłana przez kamils096 »

Reklama

Re: KSP 0.24.x
« Odpowiedź #31 dnia: Nie, 26 Sty 2014, 01:05:05 »

Wto, 28 Sty 2014, 00:14:32
Odpowiedź #32

Offline darkoniks

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Podaj parametry to powiem ci :P Na moim i5 2500k + radeon 7870 * 8 gb ramu nie chodzi rewelacyjnie... gram na medium bez żadnej ścinki. Mimo to że battlefield 4 chodzi mi na ultra w 60 fps. Muszą koniecznie optymalizację poprawic

Śro, 29 Sty 2014, 04:33:57
Odpowiedź #33

Offline Drangir

• Major
  • *
  • Smok rakietowy
    • DeviantArt
Podsumowanie Devnote Tuesdays z 29 stycznia! - Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ

Harvester klei misje współpracując z NASA. Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ

Jeśli nie będą to wyłącznie mission packi włączane z poziomu menu, ale przyniesie to też nowe części i zawartości do gry w karierze i sandboksie to będzie z tym nieco frajdy. Czy ktokolwiek nie chciałby zrobić bazy przekaźnikowej Remote-Tech na asteroidzie?

Ponadto, ten drugi koleś klei KerbalEdu. Meh.

Nadchodzą poprawki tutoriali. Rychło w czas, poprawki zawsze są w cenie!

danRosas kombinuje nad nową i tajemniczą animacją dla Kerbali. Będzie związana z asteroidami. Patrz punkt pierwszy, wajnie.
(kiedy wprowadzicie animację pobierania próbek?)

Najdłuższa, przedostatnia notka dotyczy drobnostek konkursowych nijak związanych z 0.24. Pojawia się za to słowo "social media", więc to poważna sprawa.

Najlepszy devblog od tygodni. Tyle że poprzednie były dramatycznie słabe.
Cytat: Steven Universe
- Wasze obliczenia były niepoprawne.
- Nie mogły być niepoprawne, skoro żadnych nie robiliśmy.

Reklama

Re: KSP 0.24.x
« Odpowiedź #33 dnia: Śro, 29 Sty 2014, 04:33:57 »

Śro, 29 Sty 2014, 15:02:17
Odpowiedź #34

Offline DragonsNightmare

• Sierżant
  • Reputacja: 8
Fajne będą te nowe rzeczy, a ja mam nadzieję, że klimat gry nie zostanie zepsuty. Mam nadzieję też, że misje będą ładnie ubrane, a nie, że zrobią, że gra będzie polegała na nabijaniu jak najwyższego levela.
« Ostatnia zmiana: Śro, 29 Sty 2014, 15:08:30 wysłana przez kamils096 »

Czw, 30 Sty 2014, 10:25:12
Odpowiedź #35

Offline Drangir

• Major
  • *
  • Smok rakietowy
    • DeviantArt
Nauka już tak wygląda :) tyle ze