Wielkie dzięki Maciuś, już wcześniej zauważyłem twój konfig i teraz go sprawdzałem, na moim PC KSP z RSS i RO startuje dość długo. Niemniej jednak twój konfig rozwiązał definitywnie sprawę kolorowych planet - teraz wszystkie planety są tak jak powinny. Dzięki wielkie.
Powiadasz Drangir, że Planet Factory działa na wersji 0.90? Tam z tego co się orientuję, to miejsce Saturna zajął Sentar, który już jest wyposażony w pierścienie. Sprawdzę też mod Kopernicus, o którym wspomniał Maciuś. Ogółem postaram się lepiej poszukać, jak coś znajdę to nie omieszkam wspomnieć.
A i jeszcze jedna sprawa. Zna ktoś kalkulator transferowy dla RSS?
Edit:
Faktycznie, Planet Factory działa na najnowszej wersji KSP, lecz konfiguracji do RSS to ja już nie mogę znaleźć. Wgrałem jakąś, ale została olana i tak planety z PF były na swoich miejscach, zamiast tam, gdzie nakazywał konfig RSS.
Edit2:
Ech, jednak nie działa. Przeniosłem oryginalny konfig RSS w bezpieczne miejsce i zostawiłem ten. Po uruchomieniu KSP normalnie przestawia planety, lecz kiedy dochodzi do Inaccesible zawiesza się na Wrapping mesh i nie idzie już dalej. Nie wiem czy to wina konfigu czy PF.
Edit3: Dużo tych editów się robi, ale to już ostatni, bo trzeba iść spać. Wywaliłem ten config i w oryginalnym configu RSS zmieniłem Dres na Sentar. Jak się można spodziewać, Sentar wszedł na miejsce Dresa i wszystko działą jak należy, więc to config jest walniety, najwidoczniej nie jest dostosowany do najnowszej wersji RSS. I teraz pytanie brzmi: Ma ktoś konfig do RSS, współpracujący z najnowszą wersją tego modu i uwzględniający PlanetFactory? Byłoby fajnie jakby ktoś miał, jak nie to sam przysiąde i zrobie config do RSS, to chyba nie jest nic trudnego.