Autor Wątek: [Rozwiązane] Brak Odpowiedzi przy 0.18.2  (Przeczytany 1820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Śro, 26 Gru 2012, 23:22:17

Offline kotaNAsuke

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 66
  • Reputacja: 3
  • Junxit Mors Non Separabit
    • Zobacz profil
No więc, po niedawnym updacie zaczęło mi losowo wywalać grę, czasem po 30 min czasem po 5 a innym razem po 3 godzinach grania. W tym miejscu pojawia się pytanie: miał / ma ktoś taki problem ? od razu mówię że jedynym modem jaki mam to mechjeb, nie powoduje on tego wywalania ponieważ próbowałem już na czystej wersji i błąd się powtarza. Reinstalowałem grę już kilkukrotnie wywalałem wszystko i czyściłem, uruchamiałem jako administrator resetowałem komputer itd. itp.
A i błąd pojawia się tylko podczas budowania rakiety w VAB (w sph i podczas lotu się nie zdarzyło mi jeszcze)
« Ostatnia zmiana: Pią, 28 Gru 2012, 03:19:50 wysłana przez Raynus »

Śro, 26 Gru 2012, 23:56:22
Odpowiedź #1

Offline norbi1999

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 94
  • Reputacja: 2
  • Potrzebny komuś producent muzyczny?? :) YouTube
    • Zobacz profil
Dochodzę do tematu  ;)
Pewnie wiele osób ma ten problem ,dlatego np: ja przestałem grać w KSP ;(

Reklama

Odp: Brak Odpowiedzi przy 0.18.2
« Odpowiedź #1 dnia: Śro, 26 Gru 2012, 23:56:22 »

Czw, 27 Gru 2012, 12:20:56
Odpowiedź #2

Offline Ravnarr

  • Plutonowy
  • ***
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 4
    • Zobacz profil
Hmm, nigdy mnie jeszcze nie wywaliło z gry.

Czw, 27 Gru 2012, 16:52:35
Odpowiedź #3

Offline norbi1999

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 94
  • Reputacja: 2
  • Potrzebny komuś producent muzyczny?? :) YouTube
    • Zobacz profil
Prosimy z kolegą o pomoc. Pewnie obaj mamy wyśmienite plany z budową rakiet i promów kosmicznych ,ale przez te wyłączanie gra robi się denerwująca. Pomocy  :'(

Reklama

Odp: Brak Odpowiedzi przy 0.18.2
« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 27 Gru 2012, 16:52:35 »

Pią, 28 Gru 2012, 01:29:03
Odpowiedź #4

Offline kotaNAsuke

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 66
  • Reputacja: 3
  • Junxit Mors Non Separabit
    • Zobacz profil
Dobrze udało mi się rozwiązać problem, wystarczyło przenieść folder do program files(x86) i wszystko śmiga, jeżeli chodzi o mnie to temat do zamknięcia

Pią, 28 Gru 2012, 03:19:30
Odpowiedź #5

Offline Raynus

  • Sierżant
  • ****
  • Wiadomości: 501
  • Reputacja: 17
    • Zobacz profil
Cieszę się, że się udało.

Zamykam.

Reklama

Odp: Brak Odpowiedzi przy 0.18.2
« Odpowiedź #5 dnia: Pią, 28 Gru 2012, 03:19:30 »

 

braki innych odpowiedźi w wątku a są

Zaczęty przez daw18q

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 987
Ostatnia wiadomość Sob, 03 Sty 2015, 16:51:32
wysłana przez daw18q
[Rozwiązane] KSP 64 bit

Zaczęty przez patryk1234

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2129
Ostatnia wiadomość Śro, 17 Gru 2014, 22:47:33
wysłana przez patryk1234
[Rozwiązane] Zapis Gry

Zaczęty przez Skvaru

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1376
Ostatnia wiadomość Śro, 05 Cze 2013, 21:51:25
wysłana przez Skvaru
[Rozwiązane] Nieaktualizowanie się gry

Zaczęty przez ZoolPl

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 1655
Ostatnia wiadomość Pią, 26 Lip 2013, 00:15:15
wysłana przez Raynus
[Rozwiązane] Lagi

Zaczęty przez TheCempor

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1755
Ostatnia wiadomość Wto, 24 Gru 2013, 12:56:12
wysłana przez Raynus