QUATTRO - PROJEKT OSTATECZNY
Witam wszystkich zgromadzonych. Dawno nie publikowałem żadnych prac na tym forum. Zbliża się pierwsza rocznica od pojawienia się mojego pierwszego wątku w którym przedstawiałem swój pierwszy poważny projekt. Przez rok uczyłem się, nabierałem doświadczenia i tworzyłem kolejne pojazdy. W momencie opublikowania Stara osiągnąłem pewnego rodzaju osobisty limit. Można powiedzieć że się wypaliłem i straciłem chęci do dalszego projektowania. Ale nastał moment przełomowy. Jestem zregenerowany, pełen sił i chęci do rozpoczęcia nowego rozdziału w swojej forumowej karierze. Stawiam na nowy format prac. Od teraz pojazdy nie będą tylko wyglądały ale będą posiadały także wszystkie w pełni działające funkcje takie jak :
-otwierane drzwi, bagażnik i maska
-odwzorowane siłowniki
-odsuwane szyby
-regulacja odsunięcia i pochylenia foteli
-składane tylne siedzenie
-otwierane schowki, popielniczka
-obracające się korbki od szyb
-otwierana klapka paliwa
-w pełni odwzorowany silnik
-wszelkie detale i szczegóły
Oraz wiele wiele więcej, będzie to mój największy i najambitniejszy projekt wymagający mnóstwo pracy i czasu, bardzo bardzo dużo czasu. Dlatego postanowiłem stworzyć wątek w którym będę się dzielił z wami moimi postępami, ukazywał kulisy pracy oraz moje rozwiązania i sztuczki abyście o mnie nie zapomnieli.
Mam nadzieję otrzymać od was komentarze, wsparcie, pomysły i własne zadanie które może mi pomóc lub zmienić albo dodać coś w projekcie.
Do projektu postanowiłem wybrać samochód który obdarzam wielką sympatią, jest to Audi Quattro. Dodatkowo jest on dość kanciasty co pomoże w jego odwzorowaniu.
Podkreślam "w odwzorowaniu", w swoich wątkach nigdy nie użyłem i nie użyje słowa "replika".
W najbliższych dniach powinniście się spodziewać mojej wzmożonej aktywności na forum póki jestem napalony i mam czas
Panie administratorze, czy umieściłem wątek w odpowiednim dziale? Jeżeli nie, proszę o poinformowanie, dziękuję.