ShookTea, zgadza się, bywam ironiczny, a nawet wredny, ale tylko wówczas, gdy spotykam się z nierozgarniętymi ludźmi, najdelikatniej mówiąc. Jest takie powiedzonko "Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz", więc gorąco odradzam publikowanie czegokolwiek bez pomyślunku. I nie, nie oceniam tu wartości inżynieryjnej danej konstrukcji, ale wątek ma w nazwie określenie "Pokaż" A już sam ten wyraz powinien dawać do zrozumienia, że chodzi o pokazywanie. Zdjęcia robione w nocy pokazują niewiele, a jeżeli jest środek dnia, a ktoś ma monitor skalibrowany pod grafikę (zapewniam, że nikt nie będzie sobie zmieniał kalibracji, żeby coś tam obejrzeć), to nie zobaczy na fotce nic.
Reasumując, dla mnie takie fotki, gdzie jest noc, a prezentowany obiekt nie ma oświetlenia, oraz nie ma powodów fabularnych do zastosowania zdjęć nocnych, to po prostu bezwartościowy spam, na który, myślę, wolno mi zareagować pewną złośliwością.
A co do życzeń okularów, bądź pójścia do domu, co mi kiedyś ShookTea w sposób prymitywny zasugerowałeś, to cóż, sam zacząłeś, więc nie bądź specjalnie zadziwiony moimi kontrami twoich postów, którym pomyślunku jakiegokolwiek w rzeczy samej brakuje.