Cóż, z racji tego, że promów podobnych na forum jest od groma, to wrzucam go tutaj, a nie do osobnego tematu:
To bez wątpienia(dla mnie przynajmniej) najładniejszy i najrealistyczniejszy prom Mk3 jaki kiedykolwiek zbudowałem w KSP. Full stock, spokojnie może wynieść kilkanaście, może nawet więcej(nie testowałem tego specjalnie) ton na LKO. Na zdjęciu jest transportowany do hangaru przez stary holownik(dawno temu go zbudowałem) po powrocie z lotu testowego, w którym wyniósł ważącą 12t jednoczęściową stację orbitalną. Paliwa zostało mu dużo, dlatego wnoszę, że dałby radę spokojnie z większym ładunkiem. Dzięki podwójnej warstwie skrzydeł lata jak piórko i jest bardzo prosty w kontroli(ma lekką chęć podrywać samoczynnie dziób, lecz bardzo łatwo temu przeciwdziałać), ma też spore możliwości szybowania. Zawsze chciałem samodzielnie zbudować jak najrealistyczniejszy i funkcjonalny prom Mk3 co wydaje mi się, że osiągnąłem to tą maszyną, dlatego spokojnie mogę się wycofać z budowy promów, osiągnąłem swój cel
.