Sięgając w daleką przyszłość, bo do pełnej wersji gry (teraz jest chyba beta, ale jeśli się mylę to proszę mnie poprawić) to może Squad wyda wersję pudełkową.
Myślę też, że rozwiną może jakąś kampanię reklamową, chociaż nie jestem pewien, gra oryginalnością i rozgrywką broni i reklamuje się sama, a sumiennością i kreatywnością kolejnych update'ów będzie przyciągać graczy. Na naszym (mam nadzieję, że mogę tak powiedzieć) forum z moich prostych (choć mogłem się pomylić) wyliczeń (czy raczej sprawdzenia liczby użytkowników w zakładce) jest nas około 213; zakładając, że nie wszyscy gracze z polski są tu zalogowani, to ja stawiam, że liczba polskich Kerbonautów oscyluje gdzieś około tysiąca. A to tylko Polska (chyba, że ktoś z nas mieszka poza granicami, ale to nie miejsce na tę dyskusję). Więc jak na grę bez żadnej wyżej wspomnianej reklamy nie jest źle, a nawet można by rzec, naprawdę dobrze. Przepraszam za taki mały off-top.
« Ostatnia zmiana: Pon, 25 Lut 2013, 18:36:00 wysłana przez Reinicke »
Jeśli kiedykolwiek niechcący urażę kogoś to proszę wybaczyć. Będę się starał tak więcej nie zrobić.