Autor Wątek: Real Solar System + Realism Overhaul + RP-0  (Przeczytany 89160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sob, 28 Lut 2015, 20:37:26
Odpowiedź #75

Offline angorek

• Sierżant
  • Reputacja: 35
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
Nic dziwnego, że autor się go pozbył - faktycznie spore ma bugi. Ja wywalam, poczekam, aż autor przywróci download - napisał, że zrobi to, jak poprawi większość poważnych bugów i uzna, że mod jest grywalny. Ładny mod, ale jak wspominałem, wolę stabilną grę ponad wygląd.
Dlatego ja od jutra wracam do 0.24.
W kampanię i tak nie gram więc za kontraktami tęsknił nie będę, a rzeczy typu przenoszenie załogi czy nowe efekty.. i tak tego nie używam bo Crew Manifest jest o wiele wygodniejszy, a HotRockets! ładniejsze :D A w 0.24 wszystko przynajmniej działa.
U mnie zapis nie działa nawet po odinstalowaniu RVE, i trzeba sie modlić żeby gra się uruchomiła, bo sobie zwyczajnie staje podczas ładowania. Nie to że się wyłącza, zawiesza czy coś, po prostu staje ładowanie i dziękuję do widzenia..
Pozdrawiam Daniel
rakiety.org.pl In thrust we trust !

Sob, 28 Lut 2015, 20:46:29
Odpowiedź #76

Offline Maciuś

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 51
Pociesz się, że ja nawet nie umiałem poprawnie zainstalować RVE.

Reklama

Odp: Real Solar System + Realism Overhaul + RP-0
« Odpowiedź #76 dnia: Sob, 28 Lut 2015, 20:46:29 »

Sob, 28 Lut 2015, 22:02:56
Odpowiedź #77

Offline angorek

• Sierżant
  • Reputacja: 35
Ja mam jeszcze jedno pytanie. Czy MechJeb i Kerbal Engineer są kompatybilne z RSS ? Nie chodzi mi tu o automatyczne sterowanie a o wyświetlane dane. MechJeb jest super wygodny w hangarze tylko czy pokazywane deltaV będzie prawdziwe ? I czy w ogóle będzie działać bo w końcuu RSS zmienia nazwy planet..
Pozdrawiam Daniel
rakiety.org.pl In thrust we trust !

Sob, 28 Lut 2015, 22:47:16
Odpowiedź #78

Offline Diakon

• Plutonowy
  • Reputacja: 14
Engineer działa, widziałem jak moskit używał tego kiedy on grał.

Pomogłem? Kliknij "Pomógł". Taka mała rzecz, a cieszy.

Reklama

« Odpowiedź #78 dnia: Sob, 28 Lut 2015, 22:47:16 »

Nie, 01 Mar 2015, 01:26:44
Odpowiedź #79

Offline DragonsNightmare

• Sierżant
  • Reputacja: 8
Jak się wyśpię to i ja się go pozbędę. Że też nie zrobiłem kopii save, boje się, że mógł się uszkodzić.

Czy RSS i RO pokazją w Tracking Station prawdziwy czas, czy kerbalski? Minęło 9 lat odkąd rozpocząłem grę na moim save, trochę dużo. Lata kerbińskie lecą bardzo szybko, a Układ Kerbolski jest niewielki - w normalnym KSP wystrzeliłem sondę na kraniec Układu Kerbolskiego. Leci już 62 kerbalskie lata(zapomniałem o niej i tak sobie ciągle leciała) i jest już bardzo daleko od Kerbola - jednak jakby ją wstawić w nasz układ słoneczny to ta sonda znalazłaby się kawałek poza orbitą Urana - oddaliła się ledwie 3 500 000 000 km od Kerbolu, a Uran ma orbitę o średniej wysokości mniej więcej 3 000 000 000 km.

Nie, 01 Mar 2015, 09:13:30
Odpowiedź #80

Offline Diakon

• Plutonowy
  • Reputacja: 14
W opcjach gry jest możliwość ustawienia sobie tej funkcji, nie wiem czy w RSS+RO jest to włączone od razu.

Pomogłem? Kliknij "Pomógł". Taka mała rzecz, a cieszy.

Reklama

« Odpowiedź #80 dnia: Nie, 01 Mar 2015, 09:13:30 »

Nie, 01 Mar 2015, 09:26:42
Odpowiedź #81

Offline winged

• Plutonowy