Moim zdaniem jest źle.
głosowanie powinno się zakończyć przy przewadze co najmniej 2 głosów.
prosił bym o wznowienie głosowania - przez długi czas rocketstane prowadziło, a to że ktoś zagłosował na lost cosmos akurat teraz jest przypadkiem - równie dobrze ktoś mógłby zagłosować na rocketstane.
Los Cosmos*
Przez długi czas był remis. Jak możemy zauważyć, głosowanie było bardzo wyrównane. Zawsze można zmienić nazwę miasta, ale tylko na taką którą wybierze co najmniej 75% głosujących. Kompromis w tym przypadku jest bardzo trudny.
]a to że ktoś zagłosował na lost cosmos akurat teraz jest przypadkiem
Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek.
Po zastanowieniu... proszę o przedłużenie głosowania o jeden dzień do godziny... dowolnej, najlepiej później.
Tak będzie najuczciwiej
Tak tak. Jak mówiłeś na czacie "Twój kolega miał przyjść i zagłosować". Tak będzie najuczciwiej
wiem, ale gdyby przerwać głosowanie trochę wcześniej wygrało by rocketstane, lub byłby remis.
Dla tego prosił bym o 24 godzinną dogrywkę
Nie zamierzam robić kolejnej dogrywki. Nie mam już na to czasu, a po za tym chcę ruszyć ten projekt do przodu.
Głosowanie powinno się zakończyć o 16... wtedy upłyną był dokładnie tydzień.
Wie ktoś kto w tamtym czasie wygrywał??
Był remis. Po za tym skoro zagłosowało
aż 25 osób to wyniki są całkiem miarodajne.
Zdaję sobie sprawę, że połowa osób jest nie zadowolona. Ale chyba jedynie ty oli próbujesz unieszczęśliwić drugą stronę. Zawsze przecież możesz: zainstalować oprogramowanie 3D, Unity. Napisać do twórców Kerbin City i poprosić o tektury. Pojąć całą dokumentację KerbTown. I stworzyć własne miasto.
Ten projekt został stworzony z myślą stworzenia drugiego
Kerbalskiego z pomocą naszej małej polskiej społeczności. Nigdzie nie mówiłem, że jest to miasto Polskie. A jeżeli tak powiedziałem, to zmyślą o Kerbalskim mieście stworzonym przez polaków.
Po za tym ja tu rządzę, a przekonać mnie mogą trafniejsze argumenty

.
A na koniec. Nazwa nie jest ważna tylko charakter i jakość.
Pozdrawiam.