Autor Wątek: Witam!  (Przeczytany 3649 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pią, 31 Maj 2013, 22:52:03

Offline MegaProize

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 22
  • King of Skyrim!
Cześć! Jestem z Kerbalami od pierwszych demo i zdecydowałem się na kupno pełniaka. Jako wielki dzieciak byłem zafascynowany kosmosem, rakietami i NASA. I wreszcie powstał symulator agencji kosmicznej o którym marzyłem! :D Może jutro przedstawię swoje osiągnięcia, statki i pomysły. Mam nadzieje, że zaaklimatyzuje się na tym forum i będę miał wiele do powiedzenia. Od razu mowie, że jestem też członkiem Kerbal Wiki, gdzie tłumacze i edytuje teksty!  :D
" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista

Pią, 31 Maj 2013, 23:21:44
Odpowiedź #1

Offline Twixes

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Miło mi. Co do sygnatury, miłości nie możesz opisać. Mimo to istnieje i jest rzeczownikiem abstrakcyjnym. Tak jak marzenie, złość, czy choćby zieleń.

Reklama

Odp: Witam!
« Odpowiedź #1 dnia: Pią, 31 Maj 2013, 23:21:44 »

Pią, 31 Maj 2013, 23:29:04
Odpowiedź #2

Offline DawsterTM

• Sierżant
  • Reputacja: 35
  • *being dead intesifies*
Witamy w naszym zacnym gronie kerbonautów! Pozwól że cię oprowadzę:
Mamy tutaj magiczne urządzenie chatem zwane. To na nim powstają największe pomysły, największe faile, i najlepsi gracze. Miła atmosfera, kultura, yntelygencja, zazwyczaj to tam znajdziesz. Zazwyczaj.
Na chacie często pojawiają się moderatorzy, Ravnarr i Raynus. Opiekują się nami robaczkami, i pilnują żeby czasem któryś sobie i forum kuku nie zrobił. Da się z nimi pogadać jak z każdym, a i są dowody że czynnie grają w KSP
Adminem jest Ingwden. Podpadasz-wypadasz. Albo po prostu dostajesz karne punkty. Nikt dotąd nie potwierdził czy Ingwden kiedykolwiek zagrał w KSP. Dowodów brak, sam zainteresowany milczy. Jednak dopóki nic nie przeskrobiesz, jest miły. A potem....a potem już nie tak bardzo miły ;) (Za te słowa chyba bana oberwę, ale co mi tam)
I przechodzimy do zwykłych, przeciętnych, śmiertelnych graczy. Prym wiedzie Kadaf, Ar3k oraz skromne ja. Wielkie krążowniki, bazy rozległe na pół globu, stacje kosmiczne wielkości małego księżyca...Bierz co chcesz, w ofercie jest wszystko i trochę więcej. Jeśli czegoś nie ma, daj nam znać, szybko nadrobimy zaległości.
Kogo tam jeszcze mamy ze stałych bywalców? Schulze13, Twixes, mrdzarek, Shinzo, Jebediah, jaro738, rafal3920, antwito, kotaNAsuke....sporo by wymieniać. Każdy służy poradą, pomocą lub pogardą ;)
Aha, no i jeszcze Reeposter! Nasze okienko na SQUAD. Nie wiem jak ten człowiek uwija się z pisaniem na forum, pisaniem KSP Weekly Polska, nagrywaniem na YT i graniem, ale jednak to robi.

To chyba na tyle, jeśli kogoś pominąłem, o kimś zapomniałem, to tylko z czystej sklerozy a nie żadnej wredoty.
Jeszcze raz, witamy w naszym gronie i połamania sterów!
« Ostatnia zmiana: Pią, 31 Maj 2013, 23:30:59 wysłana przez DawsterTM »
Best regards from Valhalla

Sob, 01 Cze 2013, 00:17:43
Odpowiedź #3

Offline ingwden

• Administrator
  • Plutonowy
  • Reputacja: 18
Witamy na pokładzie!

offtop: @DawsterTM, Ty chyba przez całą podstawówke to na streszczeniach lektur jechałeś, bo streszczać to Ty potrafisz! :)

Reklama

Odp: Witam!
« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 01 Cze 2013, 00:17:43 »

Sob, 01 Cze 2013, 20:06:50
Odpowiedź #4

Offline MegaProize

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 22
  • King of Skyrim!
Dziękuje za ciepłe przyjęcie i oprowadzenie! Jeżeli chodzi o różne teksty to mam spore doświadczenie. Np. 17 dobrze ocenianych recenzji gier na Androida i wiele opisów gier na portalu o grach arnh.eu.
Jeżeli chodzi o KSP to jestem technicznym laikiem.Prawie wszystkie loty są na "czuja", choć statki kosmiczne mam dopracowane w każdym detalu. Najcięższe mają po 51 kerboton, a odkąd poznałem napęd nazywany "asparagusem" loty takie stały się bardzo łatwe. Już jestem pewny, że  opisze szczegółowo każdy z moich wehikułów bo właśnie to w KSP jest fajne. Można wymieniać jakich to innowacji nie zastosowano i jaki sprzęt ma nasz statek. Potem usłyszeć "Łał!" gdy wystrzeliwujemy drona na misję pr0fesjonalnie nazwaną Zdalnym zwiadem terenowym! :D
" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista