Wiesz Kadaf, przeczytałem twój post o pracy nad następną rafinerią, ale nie byłem w stanie sobie uświadomić, że ona jest na przetarg.
Mogłeś napisać abym się wstrzymał z podjęciem decyzji, czy coś.
A tak swoją drogą:
Nie wypowiadałem się wcześniej na temat powyższych konstrukcji, bo uważałem że nie powinienem.
Więc kilka słów z mojej strony.
Nie będę wypisywał ochów i achów, bo wszyscy wiemy że trafiły się konstrukcje zachwycające i wszyscy wiemy które to były.
Poza zachwytami, uważam że każdy pojazd jest nieprzeciętnie wyjątkowy i bardzo mi miło, że to moja inicjatywa spowodowała taki impuls kreatywności.
Kadaf, nawet prezentację produktu do przetargu potrafi tak przedstawić, że stała się małym opowiadaniem. A pojazd robi ogromne wrażenie, jest na wypasie, no i to logo
Kupił bym, ale nie mam więcej monitorów :[
MarQx. Jego rafineria jest jak samochód wyścigowy, wydaje się taka lekka i agresywna. Miałem nawet przez chwilę na nią chrapkę.
KebabKerman buduje w moim guście i jego pojazd najbardziej by pasował stylistycznie do całej wyprawy.
Haker znowuż, to jakiś futurysta. Jego rafineria to istne sajensfikszyn. Jak będę kręcił film o alienach, to z pewnością zgłoszę się do niego po scenografię.
JackRyanPL i jego Refinery. No wielki szacun. Pojazd zlewa się z krajobrazem, jest na stocku (według mnie in plus) i nadal nie mam pojęcia jak przelewać z niego paliwo skoro full stock
Drangir. RAKARTH łączy kompaktową budowę z funkcjonalnością i świetnym wyglądem. Mam nadzieję, że będzie długo i bezawaryjnie służył tyliańskim naukowcom.
Pozdrawiam/