Poprzednio mi się Shook wcisnął. Łobuz jeden.

Skrót Devnote'a...
Phelipe (HarvesteR):- robią przy UI dalej...
- raduje się wielce jak zieloni łażą pod U5 bez większych wywrotek, tzn. crash'y
Mike (Mu):n/d tym razem
Marco (Samssonart):- dilował z licencjonowaniem z PS4 SDK w Unity
- z Tedem i gośćmi od nowego hostingu przenosili dane, patcher winien działać poprawie (klękajcie narody rwał mać)
- wznieca się nową rearanżacją studia (miech temu w swoim pokoju poprawiłem tynki, pozacierałem skazy, przemalowałem i dokonałem małego przemeblowania - wielkie mnie coś)
Daniel (danRosas):- eksperymentował z shaderami, Marco mu pomagał w tym (nie wnikam jak

)
- reszta jakieś krotochwile
Jim (Romfarer): - Integrował Bazę Wiedzy (Knowledge Base) do Application Center i dalej.... (w głowie mi się pojawia Jeżus z Borji)
Max (Maxmaps):- dalsze zachwyty nowym ałtfitem biura, które wg niego wymagają dodatkowych kerbalowych ozdobników
- chwali Kasper i Andrea'ę (chyba, bo wg mojej nomenklatury Andrea to imię żeńskie) za wspaniałą współpracę
Ted:- cuduje na wakacjach, urlop...
Kasper (KasperVId):- pomagał Andrei się wdrożyć
- pomagał niektórym YTuberom i streamerom z KSP po upgradzie do W10 (na razie nie odpalałem - odkurzyłem Cities: Skylines więc mi ciężej ocenić)
Andrea (Badie):- uczy się pracy CM'a i ogląda tutoriale Scott'a Manley'a... DOH?!
Jak zwykle:
Jak coś z...łem, pominąłem to let mi noł
Bonus:
Wyedytowane:
A teraz coś z zupełnie innej beczki:
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘŻeby zobaczyć obrazek przekopiujcie link... sh.st coś p...li.