Dzisiaj cię wyprzedzę, baal

Przypisy w nawiasach moje.
Felipe (HarvesteR)rozwijałem frameworka. To takie coś na dnie gry - wy tego nie widzicie, ale my tak i jest nam potrzebne. Pomoże nam zrobić super wielkie rzecz, jak Multiplayer. Chodzi o to, by niemodyfikowalna baza pod grę była jak najmniejsza, a większość rzeczy tworzyć za pomocą oddzielnych plików (jak moderzy). Szczerzę mordę, bo to będzie działać.
Mike (Mu)Z powrotem wcisnąłem portrety Kerbali, by wyświetlały się w grze. (to je usunął? O.O). Tęskniłem za nimi i czułem się samotnie. Przerobiłem też kod, dzięki czemu wszystko idzie płynniej. (taaa, jasne). Wyślę to do QA.
Marco (Samssonart)Ostatniego tygodnia bawiłem się naszym nowym PS4. Było dziko. Gdzieś w tym tygodniu - mam nadzieję - zaczną się testy KSP na konsolę.
Daniel (danRosas)Jestem niezwykle lekko zmęczony zeszłotygodniową wycieczką. Po powrocie zajmowałem się ekranem launchera dla Maxa i dorobiłem parę rzeczy. Pograłem sobie też z Romfarerem w Rocket League.
Jim (Romfarer)Wszystkie "stockowe aplikacje" (??) już współpracują z Unity 5.
Max (Maxmaps)Pomogłem Badie w rozpoczęciu pracy w studiu.
Ted (Ted)Bredzi coś o jakiejś analizie danych i Eksperymentalnych Aplikacjach, których naliczył aż 387.
Kasper (KasperVld)To był dla niego straszny tydzień, ponieważ czekał na wyniki egzaminów, ale wyszły u dobre oceny i zostanie bakałarzem ("bachelor", taki tytuł naukowy nie mający odpowiednika w Polsce).
Andrea (Badie)Hej! Jestem kobietą, jestem nową Community Manager, cieszę się być częścią KSP, to mój pierwszy tydzień, dziękuję wszystkim z teamu za pomoc, a w szczególności Kasperowi.
Cytując znanego klasyka:
Jak coś z...łem, pominąłem to let mi noł
Moje przemyślenia:
1. Coraz więcej osób ze Squadu w słowie "Devnote" widzi tylko "Note" i opowiadają o swoim życiu codziennym, chorobach, imprezach, wycieczkach, graniach w gry itd. Ostał nam się tylko Felipe i kilka innych osób.
2. Andrea to wredna baba: Max tak jej ciężko pomagał, a ta podziękowała "w szczególności Kasperowi".