Domyślam się, że jest kilka błędów, niestety miałem bardzo mało czasu na zrobienie tego (oprócz samego tłumaczenia muszę się bawić sporo językiem HTML, co często powoduje spowolnienie pracy) - siedziałem od 21:30, kiedy pojawił się niepełny Weekly na naszym forum do 22:30, kiedy opublikowano oryginał i nawet nie sprawdzałem, czy wszystko jest ok, po prostu chciałem, abyście jak najszybciej otrzymali informacje w naszym języku. Czasami nie mogę kompletnie przetłumaczyć technicznych zwrotów związanych z dewelopingiem, z których polskimi odpowiednikami się nie spotkałem (dlatego staram się to omijać i tłumaczyć tak, aby wszystko składało się w całość), czasami trzeba coś wytłumaczyć czytelnikowi itd.
Przed wysłaniem muszę umieścić jeszcze to na forum Media Group, aby zerknęli, czy chociaż objętościowo się zgadza (oraz składem), jako, że jestem praktycznie sam w ekipie KSP, to nikt tego nie sprawdzi
Prawie sam, bo jest jeszcze moderator od nas - Karolus, który jednak nie ma czasu zajmować się takimi rzeczami.
Spaceport 2 będzie to na nowo zbudowany spaceport, będzie tym, czym miał być z zamierzenia. Prawdopodobnie (tutaj moje gdybanie) szykowany jest już pod integrację z grą.
« Ostatnia zmiana: Śro, 24 Lip 2013, 00:59:40 wysłana przez Reeposter »
Cotygodniowa dawka Kerbali: Kerbal Space Program Na Luziku