Gratuluje dzieła jednak do czegoś co mogło by się znaleźć na pierwszej stronie temu brakowało (krzywe oczy cieniowanie wyskakujące za krawędzie itd.), starałem zachować jak najwięcej z oryginału i po przerysowaniu tego na grafikę wektorową ,a następnie potraktowanie tego dawką Photoshopa wydaje mi się że efekt jest zadowalający :
Jeśli wymagać będzie jakiś poprawek daj znać i mam nadzieję że się podoba
Hej!
Doceniam, to, że chciałeś poprawić, to co mi nie wyszło, ale średnio widzę grafikę wektorową w tym stylu - IMO (znaczy się, tak jak ja uważam, czy, raczej jak ja bym to zrobił - bo cudzych dzieł się nie powinno oceniać w stylu "tutaj bym wolał, aby była inna kreska" itd.) jak wektor, to i grafika oparta na prostocie (tzn mały wachlarz barw, który obfituje w pastelowe kolory). Wrzuciłem w sumie rysunek w formie "relase preview" (nie wiem jak to inaczej określić
), czyli po prostu do poglądu, z drobnymi błędami, a, że nasze forum ma białe tło, tego cienia i odblasku na nim nie widać, to już w sumie wyciąłem w photoshopie i jest OK. Co do kontrowersyjnego wąsa - musi zostać
Tak nas kojarzą za granicą, jako grubego sarmatę, ze schabowym w ręce (albo kiełbasą) :>