Nie. Wyraźnie powiedzieli, że chcieli by nie mówić, ale będą musieli. A o Easter Eggach z zasady nie mówią nigdy. Czy biomy? No to by była najsłabsza opcja. A podobno to coś jest dużym bajerem, więc również sądzę, że nie biomy. Optymistycznie więc stawiam na drugiego gazowego giganta z układem księżyców. Skąd mój nagły optymizm, skoro jak wielu z was wie, od dawna na Squadzie suchej nitki nie zostawiałem? Stąd, że zmienił się człowiek odpowiedzialny za KSP. Nareszcie! Harvester to może niech ziemniaki kopie, ale z gier to najwyżej struganie pionków do szachów. Teraz rządzi tam MaxMaps. Jak może niektórzy pamiętają, do wersji 0.18 też tam rządził ktoś inny. Ten ktoś (nie pamiętam nicka) inny odszedł i rozwój KSP zatrzymał się na PÓŁTORA ROKU. Jedyne co przez ten czas dostawaliśmy, to jakieś śmieci co kwartał. A to co widzę po aktualnym bogactwie DevNotów skłania mnie ku opcji, że nasza kochana gra ruszy wreszcie z kopyta.
Dlatego właśnie stawiam na nową planetę. Nie wykluczam jednak, że będzie to pas asteroidów (zapowiadany - już, już, za tydzień będzie) przeszło pół roku temu. Może lifting planet? Ale i tak stawiam na gazowego giganta.