Ciekawe czy kiedyś doczekam się apdejtu skierowanego do takich graczy jak ja, do sandboxowców. Niestety z jednej strony dostanę wersję nie wnoszącą zbyt wiele nowego. z wyłączeniem oczywiście części lotniczych ( MarQx, szykuj hangar, bo coś czuję, że znowu się będziemy ścigać ). Eksplodujące budynki to jak dla mnie żaden bajer, chociaż muszę powiedzieć, że czarny dym wygląda bardzo dobrze i uważam, że powinien mieć przede wszystkim zastosowanie przy startach rakiet. Wszystko co dotyczy kariery, to dla mnie rzecz oczywiście zbędna w stu procentach. Reasumując więc oceniam 0.25 na dodatek przeciętny. Z drugiej strony jednak trzeba zaznaczyć, że powstawał w rekordowo krótkim czasie i jeśli przeanalizujemy najnowszą wersję pod kątem pojawiania się nowych części na dobę pracy, czyli stosując przelicznik part/hour, to wynik mamy wprost olśniewający. Takiej prędkości dodawania nie mieliśmy od wersji 0.18, czyli od dwóch lat. Gdybym był karierowiczem, to byłbym zadowolony bardzo, ale ponieważ nim nie jestem, to wygląda to wszystko nieco słabiej. Po cichu liczyłem na nową planetę, bądź lifting istniejących, no cóż, mogło by być znacznie lepiej, ale mimo wszystko nie ma tragedii, jak to było z każdym updatem po wersji 0.19.