• KSP 0.90 5 4
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: KSP 0.90  (Przeczytany 93769 razy)

Wto, 16 Gru 2014, 16:15:25
Odpowiedź #150

Offline Metall69

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 4
Drangir: Wielkie dzięki :) Uratowałeś moje zszargane nerwy. Nie wiedziałem o tej opcji.

Wto, 16 Gru 2014, 16:15:45
Odpowiedź #151

Offline MrSkynert

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Za GIZMO 0.90 ma u mnie 8/10. W końcu nie muszę nic ciężkiego kłaść na shifta by dostosować kąt części. Co dla mnie jako osoby niepełnosprawnej było denerwujące.

Uwaga od Moderatora Globalnego Na forum nie używamy wulgaryzmów // Raynus
« Ostatnia zmiana: Wto, 16 Gru 2014, 16:32:21 wysłana przez Raynus »

Reklama

Odp: KSP 0.90
« Odpowiedź #151 dnia: Wto, 16 Gru 2014, 16:15:45 »

Wto, 16 Gru 2014, 16:50:17
Odpowiedź #152

Offline SPS 22

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 7
No to teraz jako pierwszy zadam pytanie, kiedy następny update?

A tak na poważnie to nowe części Mk3 cud, miód, maliny.Wreszcie można jak cywilizowany człowiek budować promy, samoloty i co tam jeszcze do łba strzeli.Minus to jak wspomniał pan Kadaf skrzydła, które są ciut za małe.Zwyczjnie przydałyby się ich większe odpowiedniki dla większych części, a nie składać kilka warstw do kupy.Kariery nie próbowałem, ale obadam temat.GIZMO i te nowe uporządkowanie części jakieś dziwne podkategorie, nie mam pojęcia kto to wymyślił, ale zupełnie niepotrzebne według mnie.Mogli to już zostawić po staremu.Aktualizacja taka sobie 7/10, ale nie ma co narzekać.

Wto, 16 Gru 2014, 16:57:40
Odpowiedź #153

Offline baalnamib

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 45
  • A może zbudujemy wielkiego, drewnianego borsuka?
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
Kadaf po prostu roztrzęsiony po incydencie z Jenny. Niby tu zgrabnie, tam ładnie, ale ta broda może przeszkadzać. I pamiętajmy że to randka w ciemno była!

Po takiej traumie też nie lubiłbym 0.90.

Ja z kolei jestem tak wyposzczony, że grałbym na starym kompie na 0.18. Co nie zmienia faktu, że dzynksy są dobrem porównywalnym z herbatą do kolacji.

@up
Ja wciąż uważam że użyteczność inżynierów jest bliska 2%
Gizma zwłaszcza nie raz to już pisałem, przydadzą się przy budowie samolotów... koniec ze zwariowanymi skrzydłami na granicy między dwoma dla przykładu zbiornikami.

-Stare kółka są za małe i nie stabilne dla samolotów mk3

Dam znać czy kółka od BahmutoD banglą.

Edit:
NIE DZIAŁA

Brak standardu posiadania IVA w pojazdach stock symbolicznie pokazuje jedną z najgorszych cech Squad - działanie na pół gwizdka. Czy to wynika z kiepskiego planowania, braku środków czy ukradzionego sombrero - nie obchodzi mnie to.
1. Skoro nie byli w stanie tego dokonać, może trzeba było zostać przy portretach kerbali bez IVA? W stocku i tak maminimalne znaczenie (mimo zże to super zabawka)
2. Gdyby co wersję dodawano brakujący kokpit, byłyby już wszystkie poza dwoma częściami MK3

Phelipe się ochajtał. Są dwa wyjścia:
1. Będzie się lenił, bo Conchita/Esmeralda/Tortilla Sanchez Estebes San Diego Testosteroneros będzie mu robić ostrzejsze tacosy, tortille, że będzie potrzebował dłuższej siesty - na odpoczynek i wyziewy dolne
2. Będzie pracował po godzinach, wiadomo dlaczego.

Zawsze od biedy mogli dać IVA od MK1-2.

Jeśli chodzi o mody... IR działa ok... ale bez tweakscale w tym momencie jest wielki ekskrement. :)

Btw. Teraz widzę jak zrobić multiquoting bez ctrl-c i ctrl-v... YAFUD :/
« Ostatnia zmiana: Wto, 16 Gru 2014, 17:55:03 wysłana przez baalnamib »
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.

– Mein Hund hat keine Nase!
– Und wie riecht er dann?
– Schrecklich!

Reklama

Odp: KSP 0.90
« Odpowiedź #153 dnia: Wto, 16 Gru 2014, 16:57:40 »

Wto, 16 Gru 2014, 21:08:32
Odpowiedź #154

Offline ShookTea

• Plutonowy
  • Reputacja: 20
Cytat: SPS
nie mam pojęcia kto to wymyślił, ale zupełnie niepotrzebne według mnie.Mogli to już zostawić po staremu.
Przecież zostawili po staremu. Jeśli tylko nie będziesz ruszał strzałeczki na górze po lewej, nie zauważysz najmniejszej ròżnicy.

Cytat: baalnamib
Tortilla Sanchez Estebes San Diego Testosteroneros
Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso?

Cytat: JackRyanPL
Przepraszam.
Wybaczamy.