Kilka rzeczy, Drangir, to nie o ten film mi chodziło. Miałem na myśli film sprzed ponad pół roku. A od kiedy wszystkie zewnętrzne linki idą przez shorte.st nie klikam w nie. Zgadzam się z tym co pisze MarQx. Część z was pewnie nie pamięta np. wersji 0.16. Tam było kilkanaście części, pojawiły się wtedy nowe zbiorniki, optymalizacja. I wtedy każdy doceniał ich pracę. Tak, wtedy optymalizacja to było COŚ! Były zmiany, konsekwentne i stopniowe zmiany. Pamiętacie 0.18? Update, który wyszedł około 3 miesiące po 0.17, a zmienił wszystko? Dokowanie, prąd, nowy system zasobów, OGROMNA!!! optymalizacja. Oczywiście, że nie. Nie chodzi o niewielki staż, bo nawet grając miesiąc można nauczyć się wszystkiego, chodzi mi o postęp gry. Nie róbmy wojny, że Squad daje nam mało, bo to nieprawda. Dostajemy teraz coraz mnie, fakt, czekamy na kilka rzeczy od długiego czasu, ale czy to ich wina? Tak jak pisze MarQx, Squad to nie Blizzard, EA, Ubisoft, który ma pod skrzydłami 300-400 osób. Squad to kilkunastoosobowe studio. Zacytuję wam starą prawdę ludową. Od bogactwa, się wam w rzyciach poprzewracało. Macie to, o czym grający 2 lata temu nawet nie marzyli, ale nie doceniacie tego, bo macie nadmiar, więc skończcie zrzędzić, że update ssie, gadanie tego nie zmieni, a grać wam nikt nie każe.