Nowe weekly = nowe newsy. Napiszę od myślników co najważniejsze.
-Naprawianie bugów, łatanie gry, standard.
-Nagrywanie głosów kerbonautów. Czyżby stockowy Chatter?
-Nowy moduł RCS. Nie wiadomo czy chodzi o zbiornik czy dysze. Osobiście liczę na trochę część z KSPX Expansion Pack.
-
LOGO NOWEJ WERSJI!-Pracują nad trailerem.
-Znowu eksperymenty i łatanie bugów.
-Renderowanie. Możliwe, że nowych animacji.
-Update jest blisko. Maxmaps, ten od KSPTV grał już. Nie napisał na ten temat nic więcej.
-Niedługo wyjdzie. Tydzień, może dwa.
[I tak wyjdzie za rok - dop. rozsądek]-Wybierają logo dla firm zlecających kontrakty. Pierwsze 12 do znalezienia tutaj
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ IMHO niektóry świetne, inne bym zmienił. Ale to tylko moja opinia.
-Znowu łatanie gry.
-Pierdzielenie o mundialu, porażce Meksyku z Holandią z tego co rozumiem. Mnie to wisi, ale oni się tym ekscytują. Nie wiem czemu.
-Jeśli dobrze tłumaczę w głowie to wersja ma wyjść "ASAP" czyli "As soon, as possible" czyli "Najszybciej jak się da". Wolę dać im dodatkowy tydzień na pozbycie się bugów, niż spędzać wieczory z Krakenem.
-Streamy z nowej wersji. Soon™
That's all folks! jak to mawiał kiedyś pewien prosiak. Szczerze mówiąc, w KSP Weekly było to lepiej przedstawione. Szczegóły bez zbędnych bzdur. Jeśli jest w nowym Devnote coś, co pominął dopiszcie pod spodem, albo dajcie znać do dorzucę do listy.