W Squad jak to bywa u nich mała zmiana planów: miast Devnote Tuesdays w tym tygodniu mamy Devnote Wednesday.

Do tego krótki:
Moja angielszczyzna nie jest jakaś tam uber (bo uczyłem się branżowego angielskiego, spoza IT) ale pobieżnie przetłumaczę:
Felipe (HarvesteR): Przegrupowaliśmy się i wracamy do starego trybu pracy nad grą po zamieszaniu wywołanym ARM packiem. Cieszę się z tego jak on został przyjęty, to było szalone, ale oplacało się. W tym tygodniu będę się zajmował rzeczami, które musiałem odłożyć w ostatnich kilku tygodniach,
implementacją kontraktów z Mike'em i Jim'em w 0.24, pomagał Alexowi w poprawie problemów z tracking system (mocno uprościłem, ale domyślam się, że chodzi o dziwactwa wyprawiające same z się z orbitami - przyp. Baal), poprawą dziwnych błędów w ARM. Generalnie upewnianiem się, że maraton prac do patcha 0.24 idzie w dobrym kierunku i jestem zadowolony z postępu przy kontraktach.
Alex (aleXmOra): W ostatnim tygodniu był release ARM Patch'a, więc pilnowałem czy wszystko było w porządku z downloadem update'u i monitorowałem pracę serwerów. Mieliśmy kilka problemów z serwerami, które zajęły mnie przez dłuższą chwilę, ale później wszystko działało już świetnie. Teraz, po rozmowie z Felipe, pracuję nad statystykami dotyczącymi gry na naszej stronie internetowe (znowu, do użytku wewnętrznego).
Mike (Mu): Kompletnie przerobiłem (od początku - przyp. Baal) system kontraktów! Nowa wersja daje więcej wyboru, modowalności i szerszą gamę interesujących kontraktów. Dodatkowo (i tu nie wiem jak to ugryźć?! - Baal) różne firmy produkcyjne mające duży wpływ na to jak te kontrakty będą generowane. (Czyżby kontrakty na zasadzie, że prywaciarz daje nam zlecenie na ustawienie satelity telekomunikacyjnego na geostacjonarnej?? - Baal)
Marco (Samsonart): Poprawa kilku błędów po realease'ie i wieloma sprawami ze wsparciem, tak jak zawsze bywa w pierwszym tygodniu po wyjściu każdego patch'a.
Daniel (danRosas): Doszlifowuję animacje. Tak, dobrze widzicie, doszlifowuję animacje i latam tam i z powrotem prowadząc dialog z naszym dźwiękowcem Edu. Także, niedługo pojawi się render. (Och tak, ile ja widziałem już animacji jak kerbal podnosi kamień itp... - Baal)
Miguel (Maxmaps): Pomagałem organizować wszystko związane z premiera ARM, miałem o wiele więcej na głowie w czasie gry Calisker i Rowsdower byli na dobrze spędzonym wypoczynku. Teraz czas na pracę nad 0.24
Bob (Calisker): Spędziłem trochę czasu poza wydaniem ARM a teraz zajmuję się pewnymi rzeczami po spotkaniach na GDC. Staram się być na bieżąco z 0.24. Również próbuję grać trochę w KSP i mam nadzieję, że zakończę kilka rzeczy w karierze.
Ted (Ted): Pracowałem wraz QA team'em nad tutorialami i teraz wygląda to naprawdę ładnie. Dodatkowo, intensywnie obserwuję raporty o błędach, próbując niektóre rozwiązać. Dziękuję Wam, że zgłaszacie nam błedy, to ogromna pomoc z waszej strony.
Anthony (Rowsdower): (Pierdu pierdu o urlopie i nic ciekawego - baal )
Eduardo (Lalo): Przegląd planów i dat wydań.
Czyżby drugi patch w tym miesiącu??