Witam !
Oto mój nowy wahadłowiec ! Wzorowany na Hermesie z ESA.
Konstrukcja ma 3 wersje :
- 500C (crew) - służy do transportu załogi. Zabiera 2 osoby + pilota. wyposażony w ogniwo paliwowe, chowany dok oraz 2 panele słoneczne.
- 500S (service) - służy do serwisowania satelitów i stacji kosmicznych. Najbardziej wypaśna wersja, posiada ogniwo paliwowe, chowany dok i panel słonaczny, oraz automatyczne ramię i pełne oświetlenie wnętrza i otoczenia.
-500T (transport) - wersja transportowa, do szybkiego i taniego wynoszenia satelitów. Wyposażona tylko w ogniwo paliwowe by zaoszczędzić jak najwięcej miejsca w ładowni.
System startu składa się z zewnętrznego zbiornika i dwóch boosterów na paliwo ciekłe. ("Safety, is number one priority" - Crazy Russian Haker)
Lata bardzo dobrze ! Ma małe skrzydełka więc lubi dużą prędkość ale jest stabilny i sterowny.
Obrazki niestety po angielsku bo wrzucałem go na forum anglojęzyczne ale myślę że nie będzie problemu ze zrozumieniem
MODY :
- B9 Procedural wings ->
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ- TweakScale
- Infernal Robotics
- Adjustable Landing Gear (wrzucone do paczki, bo link z kerbalstuff nie działa)
- Tweakable Everything ( by regulować gimbal i wyłączyć obrót solarów)
- Kronal Vessel Viewer dla obrazków oraz MS Paint i czcionka DigitalStrip ( ta sama co w Cyanide and Happines
)
-Zmodyfikowałem też stockowy silnik RS-25 żeby miał większe ISP, bliższe prawdziwemu RS-25. (dołączony do paczki)
Wszelkie uwagi dotyczące latania nim są w oficjalnym wątku :
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘDOWNLOAD :
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘPozdrawiam !