A więc Panie i Panowie...
United Fleet Aircraft Designs Pragnie zaprezentować wersję Mk V, która pobiła rekord wysokości i prędkości. Maszyna zdołała osiągnąć ponad 1500 m/s na pułapie przekraczającym 22000 metrów n.p.m. Wynik zaiste imponujący. Zmiany konstrukcyjne, pytacie? Jedyne co zmieniliśmy, to dodaliśmy dodatkowy silnik. Cztery potwory napędzające maszynę na zawsze zmieniły oblicze aeronautyki!
Dodaliśmy także dwa dodatkowe separatrony do kokpitu, które wystrzeliwują kabinę podczas ejectu, już nie musisz się martwić, że pędząca maszyna ściągnie Cię za sobą na ziemię!
Oczywiście sama maszyna bez pilota nic nie znaczy, dlatego za sterami posadziliśmy legendę, Kerbala, który z niejednego pieca chleb jadł i który wychodził cało z niejednych opresji... tak, właśnie, on sam we własnej osobie - Jebediah Kerman!
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘAby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ[/URL]
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ Próba bicia rekordu to nie jest lekki kieliszek chleba, co na to Jeb?
Było gorąco. Dosłownie.
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘOstatecznie zdołałem przekroczyć barierę 1500 m/s na pułapie ponad 22000 m. n. p. m. Niestety skończyło się paliwo i po kilkunastu minutach szybowania musiałem się katapultować. Wylądowałem na środku oceanu, ale ekipa szybko ściągnęła mnie na ląd. Macie jeszcze coś do oblatania?
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ Z niepotwierdzonych źródeł dowiedzieliśmy się, że trwają prace nad przekształceniem THORNa w samolot suborbitalny lub zdolny osiągnąć stabilną orbitę. Do sieci wyciekły zdjęcia pierwszych prototypów. Czy będzie to projekt udany, czy też nie, dowiemy się niebawem.
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ