Galerie > Samoloty

Niszczycielskie F-oloty Niszczyciela111!

(1/4) > >>

TheDestroyer111:
Amerykańskie F-oloty, zwane wczesniej P-olotami, były i są jednymi z najnowocześniejszych myśliwców na świecie. F-numer to obecne oznaczenie tych samolotów w siłach zbrojnych stanów zjednoczonych. Jako że jestem fanem lotnictwa wojskowego, trudno się dziwić, że dużo z nich odtworzyłem w Kerbalu. Postanowiłem, aby je tutaj powoli postować. Wszystkie z nich używają broni z moda BDArmory. Buduję te samoloty zazwyczaj w taki sposób, aby były funkcjonalne i miały w miarę prostą konstrukcję (przyznam że mój laptop nie utrzyma zbyt dużej liczby części w grze, a często latam kilkoma pojazdami naraz). BTW jestem otwarty na sugestie. Czegoś brakuje, coś jest nie tak? Wyraźcie swoją opinię! A więc zaczynajmy!
 F-111A Aardvark [nowość]
Przepraszamy, ale goście nie mogą zobaczyć zawartości spoilera.F-15A Eagle
Przepraszamy, ale goście nie mogą zobaczyć zawartości spoilera.

Sobol:
Całkiem zgrabnie to wygląda. Trzymaj tak, a może będziemy mieli kolejnego twórcę wielkich rzeczy. Jeśli oczywiście będziesz starał się rozwijać;)

Bill2462:
Czemu dałeś zdjęcia w spoilerze ? Rozumiem jakby to była jakaś spora galeria zawierająca 300 screenów ale 3 screeny?
W ten sposób pozbawiasz możliwości zobaczenia tych screenów przez gości naszego forum.

A poza tym to całkiem zgrabna konstrukcja.

TheDestroyer111:
Aha dopiero zauważyłem że gośćie nie mogą zobaczyć spoilerów, trochę to bez sensu, na innych forach każdy widzi spoilery...
Ale moja kolekcja jest naprawde duża. Dodam może dzisiaj coś nowego. Co byście tutaj chcieli zobaczyć? Chyba dodam następcę Orła.
//EDIT: A może nie. Już wiem co zrobię. BTW jakbyście coś chcieli zobaczyć, powiedzcie! tylko nic ruskiego
//EDIT2: No. Udało się w końcu zrobić 3 dobre zdjęcia. Dzisiaj wszelkie lagi i bugi postanowiły zwrócić się przeciwko mnie, i dwa razy zmieniałem plan co do tego, jaki samolot tu opisać.

TheDestroyer111:
Najprawdopodobniej następny będzie F-110 Spectre. Ale mam mały problem. Chciałbym wstawić fajne zdjęcie dogfightu z przeciwnikiem. Ale z nieznanego mi powodu autopilot BDArmory wznosi się moim MiG-21 do ogromnych wysokości aż samolotem właściwie nie da się sterować, i nie może wykonać wtedy żadnych znaczących manewrów bo za wysoko. Jak lecę pod niego to on wcale nie próbuje zmniejszyć wysokości aby mnie zaatakować. A jak przełączam wektorowanie ciągu na silniku, to czasami tymczasowo zacznie działać tak jak powinien, ale tymczasowo, bo po chwili w ogóle przestaje sterować samolotem i wali w ziemię. Czy ktoś może mi pomóc? Czy może być to wina tego, że mój "ołówek" nie jest samolotem jakimś super zwrotnym? Bo to by było dziwne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej