Jak to wygląda w modach typu Life Support?
W tym którego używałem kerbal może przetrwać 1 godzinę, nie jestem pewien, ale są też mody pozwalające przebywać poza kapsułą do 12 lub 24 godzin.
Swoją drogą, przypomniała mi się jedna z moich bardziej karkołomnych misji - podczas rozstawiania satelit do moda Remote Tech, pilot wyszedł w EVA rozsunąć panele czy przeprowadzić podobną operację. Niestety, z racji odległości, musiałem opuścić sferę działania statku na więcej niż magiczne 2.3 km. Gdy ponownie przekroczyłem tę linię, statek powrotny... eksplodował. Nie mając save sprzed operacji postanowiłem zaryzykować powrót na powierzchnię za pomocą plecaka RCS, ale szybko skończyły się resztki paliwa. Miałem około 50 minut na przeprowadzenie operacji przechwycenia kerbala bez RCS z orbity...
Wykorzystując
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘi wypalając paliwo które wystarczyłoby na transfer do Minmusa dogoniłem Kerbala, wyhamowałem, wymanewrowałem tak by znalazł się przy wejściu dla załogi (magnes nie złapał...) i wszedłem nim do środka. Nie popatrzyłem na zegarek, więc nie wiem ile czasu zostało kerbonaucie...