Autor Wątek: Automatycznie otwierający się spadochron  (Przeczytany 4128 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wto, 28 Lip 2015, 11:51:17

Offline Zahar

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Panowie, nie wiem co jest grane. Mam w zasadzie początki kariery. Do wczoraj wszystko było dobrze, ale teraz przy powrocie z każdego lotu spadochron włącza się samoczynnie na około 20 000 (raz mniej raz więcej). Co oczywiście powoduje jego zniszczenie. KSP bez żadnych modów. Sprawdzałem przy różnych trajektoriach schodzenia- bardziej stromych i prawie płaskich. Wyłączałem/włączałem pomoc pilota (klawisz T), ale widać nie o to chodzi. Sprawdzałem różne spadochrony i to samo. Ustawienia są ok, nie zmieniałem domyślnego ustawienia otwierania - tam jest chyba 1000m.
Nie wiem, co się stało.. Wcisnąłem coś? Jest jakiś klawisz który uruchamia taką opcje "auto"? Szlag mnie trafia bo nie mogę wrócić z żadnej misji.  :o

Wto, 28 Lip 2015, 11:56:08
Odpowiedź #1

Offline KubaAseph

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 17
  • 卐卐卐卐卐卐卐
Spadochron powinien mieć osobny stage, na samym końcu, który odpalasz na ok. 2000 m

Reklama

Odp: Automatycznie otwierający się spadochron
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 28 Lip 2015, 11:56:08 »

Wto, 28 Lip 2015, 16:31:27
Odpowiedź #2

Offline Zahar

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
No ma. To jest u mnie ostatnia sekcja do odpalania. Tyle że on sam się odpala... Niestety za wcześnie.

[Post scalony: [time]Wto, 28 Lip 2015, 16:58:17[/time]]
Ok, jestem sprawny inaczej.  Dwie godziny szukałem rozwiązania i już byłem przekonany że coś jest spycone. Twój post KubaAseph skłonił mnie mimo wszystko do sprawdzenia tych stage'ów i oczywiście miałem błąd w ostatnim... W każdym razie dziękuję.
« Ostatnia zmiana: Wto, 28 Lip 2015, 19:18:00 wysłana przez Zahar »

Niszczący się spadochron

Zaczęty przez Kerag

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 2977
Ostatnia wiadomość Nie, 13 Sie 2017, 22:38:23
wysłana przez Kerag