Autor Wątek: Problem  (Przeczytany 1330 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czw, 06 Gru 2012, 19:10:06

Offline Faryś

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
Witam. Od dłuższego czasu grałem w KSP demo. Śmigało na full detalach więc postanowiłem kupić pełną wersję, i tu zaczyna się problem. Gra normalnie się odpala lecz gdy wejdę do space center wiesza się na ok. 10 sek. Taki sam problem jest z odpaleniem rakiety. Na otworzenie hangaru czekam 3 minuty, potem wszystko działa płynnie, klikam launch i znów wiesza się ale na 5 minut. Po locie gdy tylko coś kliknę, gra się crashuje. Próbowałem przełączyć detale na najniższy poziom, powyłączać muzykę ale nic to nie dało. Proszę o pomoc.

Czw, 06 Gru 2012, 22:29:23
Odpowiedź #1

Offline MatioSization

  • Kapral
  • **
  • Wiadomości: 112
  • Reputacja: 2
  • Gadatliwy =)
    • Zobacz profil
    • Sizatioone
Heh, full to do końca nie to samo co demo... A jakie masz parametry komputera ?
Zawsze skłonny do pomocy - Sizatione.
Sizatioone.cba.pl

Ciagle pracuję nad Animacją... Zapraszam YouTube, ciagle nowe fragmenty !

Reklama

Odp: Problem
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 06 Gru 2012, 22:29:23 »

Pią, 07 Gru 2012, 02:12:28
Odpowiedź #2

Offline ingwden

  • Administrator
  • Plutonowy
  • *****
  • Wiadomości: 252
  • Reputacja: 17
    • Zobacz profil
Tytuł wątku w żaden sposób nie określa problemu. Otworzę, gdy @Faryś poprawi tytuł - wtedy proszę o PW.
« Ostatnia zmiana: Pią, 07 Gru 2012, 02:14:09 wysłana przez ingwden »

 

One BIG problem

Zaczęty przez MCQraff

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 1394
Ostatnia wiadomość Wto, 28 Lip 2015, 12:41:34
wysłana przez MCQraff
Problem D:

Zaczęty przez PanKakałkoPL

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 1096
Ostatnia wiadomość Sob, 16 Mar 2013, 18:25:38
wysłana przez PanKakałkoPL
Problem

Zaczęty przez tomektw

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 902
Ostatnia wiadomość Nie, 09 Lut 2014, 13:09:32
wysłana przez Raynus
Problem z update'm

Zaczęty przez Reinicke

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 1857
Ostatnia wiadomość Wto, 02 Kwi 2013, 09:01:06
wysłana przez Reinicke
Problem - KSP się nie włącza

Zaczęty przez fear8765

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3524
Ostatnia wiadomość Nie, 20 Sty 2013, 21:58:10
wysłana przez Raynus