Ciekawostką jest fakt, że w trakcie rejestracji nie potwierdza się znajomości regulaminu - po prostu wcześniej wyświetla się "dość długi tekst", mówiący o tym, że administracja może wyciągać konsekwencje za zachowywanie się niezgodnie z regulaminem. Żadnego znaczka "przeczytałem i akceptuję regulamin" nie było. BTW... czy naprawdę ktoś poza mną czyta regulaminy w trakcie rejestracji?
Bo np. mnie po przeczytaniu pewnego regulaminu* ominęły mnie problemy
Ja bym dokładniej zanalizował ten fragment:
"jeśli w regulaminie zabronione jest pomagać piratom lub banowanie ich to nie pomagaj albo banuj"
To jest jawne wskazanie na posiadanie pirackiej kopii gry.
Jeszcze dalej:
W regulaminie nie jest zabronione pomagać piratom. Nie jest nawet zabronione pisać tematów czy prosić o pomoc, mówiąc przy tym o sobie jako o piracie (pewnie dlatego ominął mnie ban w temacie "powitania", gdy jeszcze nie miałem kupionej gry). Jeśli chodzi o piractwo, zabronione jest tylko umieszczanie nielegalnych kopii oraz propagowanie piractwa ("jestem piratem, jestem od was lepszy, bo mam to samo, co wy, a nie musiałem płacić").
Regulamin tutaj jest wyjątkowo krótki, naprawdę warto go przeczytać i wiedzieć, co można, a co nie
-
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ* Pamięta ktoś Pobieraczka? :]