@MATI212 Dzięki. że zauważyłeś. Normalnie nie zdarzają mi się takie błędy, będę musiał być bardziej ostrożny. Jesteś jasnowidzem. Właśnie tak został nazwany program lotów załogowych na Müna. TrashingMad jest jednym z powodów podjęcia się nagrywania tej serii. Będę jednak starał się nie tyle go naśladować, co w pewien sposób wyciągać według mnie najlepsze strony jego nagrań.
Udało mi się w końcu zlikwidować czarne pasy po bokach ekranu, niestety będzie trzeba na to poczekać kilka odcinków gdyż mam już nagrane trochę materiału, a nie robiłem kopii zapasowych zapisu gry. Od strony technicznej do gry dołączył jeszcze mod Interstellar co zapewni rozgrywkę na długie długie godziny. Dzięki niemu też wypełniłem całe drzewko technologiczne więc możliwe, że w odległej przyszłości pojawi się dodatkowy system planetarny. Zastanawiam się również nad dodaniem modyfikacji CactEye na teleskopy, ale chyba jestem już trochę za daleko z technologią. Strasznie żałuję, że nie mogę dodać Kerbal Construction Time co dodałoby smaczku rozgrywce, ale mod niestety póki co w ogóle nie działa na 1.2.2. Kolejna część jest już przygotowywana.