Reinicke, BRAWO!
Browar do odbioru osobistego na Ciebie czeka! TAK. 27.270 m/s. Czyli prawie 100.000 km/h. To teraz fotka z hamowania:
W grze wychodzi czasami bug jak się jest na okołosłonecznej. Zostawiłem tam tą maszynkę nieopodal Kerbinu, przesiadłem się do innej, bo miała lecieć zaraz za tą, powróciłem do tamtej, a tu ZONK. 27.000 m/s. Przez cały układ kerbiński miałem jedną prostą krechę.
Post scalony: Czw, 14 Mar 2013, 13:24:58
Cudem jakimś udało mi się wmanewrować stację w kurs kolizyjny z Diuną. Ale weź wyhamuj z takiej masakrycznej prędkości. Po kilku (nastu) próbach udało mi się ustawić kurs tak, że przeszedłem nad Diuną na około 5 km od powierzchni i wykorzystałem atmosferę do hamowania. Przeciążenie? 20g I udało się, zamknąłem orbitę przy całkiem rozsądnym 1000 m/s czy coś koło tego
Post scalony: Czw, 14 Mar 2013, 13:33:45
Żeby nie było, że kituję
Może trochę krzywo, ale jest w celu
A serio szkoda mi było utracić ładunek prawie 200 ton paliwa. Jakbyście takie coś chcieli powtarzać, to info - przy celowaniu w wysokość atmosfery chodzi dosłownie o metry. Ciut za wysoko - wyskoczycie z przyciągania celu i dowidzenia, dalej zasuwacie i już nie wyhamujecie. Ciut za nisko? Nieplanowane lądowanko, a stacje kosmiczne nie bardzo sobie z tym radzą. W każdym razie niezła zabawa dla precyzyjnych