Czy ja wiem fullje czy taka łatwa? Spędziłem nad tym "prrzeszło trzy dni" i muszę się poddać. Ten czas oczywiście daję w nawiasie, chodzi tu o czas wolny z trzech dni, zaraz sprawdzę ile realnych godzin materiału nagrałem na odcinek... Ale będzie to zaniżone o czas planowania i eksperymentów.
Przez mój brak doświadczenia w lotach na inne planety (tak, pierwszy raz poleciałem na Dunę) przeliczyłem sie i brakuje mi paliwa na manewry tak jak sobie to ułożyłem w planach. Ale największy cios w plecy zadał mi mój prom SSTO, bo wersja Mk1 lądowała i startowała bez problemu, a potem domykała orbitę na 100km i miała jeszcze paliwo na rendez-vous ze statkiem matką. Podczas gdy nieprzetestowany Mk2 zaledwie 3t cięższy, wleciał najwyżej na 30km, a gdzie tu jeszcze do orbity...
Zrobię tę misję, zawziąłem się i ją zrobię, ale za kilka dni dopiero, żeby udowodnić sobie, że się da. Póki co mam alergię na kerbale. Rage quit zrobiłem na jakiś czas.

Btw
Może warto posłuchać społeczności i rzeczywiście obniżyć trochę poprzeczkę? Jeśli ktoś wcześniej latał na Dunę i obczaił co trzeba zrobić to mógł z miejsca podziękować. Chyba tylko ja, jeden ignorant, pomyślałem łatwizna i mina mi zrzedła po drodze. Łatwiejsze misje to też większa frekwencja, gwarantuję Wam to.
Apeluję też do Was chłopaki, fullje i Kadaf, zanim zapostujecie misję, wykonajcie ją najpierw obaj! Jeśli w tym celu trzeba wydłużyć czas miedzy misjami nawet to spoko, nie obrazimy się jeśli misja bedzie miała atest w postaci screena

Sami się wtedy przekonacie czy rzeczywiście Wasza misja jest łatwa czy trudna. Bo na tę chwilę WYDAJE SIĘ Wam, że to jest proste!
« Ostatnia zmiana: Sob, 16 Lis 2013, 15:32:39 wysłana przez Shinzo »

1. (M.) mianownik - Kto? Co? - Shinzo
2. (D.) dopełniacz - Kogo? Czego? (Czyj?) - Shinzo
3. (C.) celownik - Komu? Czemu? - Shinzo
4. (B.) biernik - Kogo? Co? - Shinzo
5. (N.) narzędnik - Kim? Czym? - Shinzo
6. (Ms.) miejscownik - O kim? O czym? - Shinzo
7. (W) wołacz - (O!) - Shinzo!
Proste? Proste.