Autor Wątek: Starmageddon 2 - polska zręcznościówka  (Przeczytany 3558 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie, 12 Sty 2014, 13:29:10

Offline angorek

• Sierżant
  • Reputacja: 35
Witam
Polecam Wam gierkę Starmageddon 2 : Project Freeedom. Giera jest prosta, sterowanie to myszka i parę klawiszy. Jest to typowa zręcznościówka nie wymagająca żadnych wygórowanych umiejętności pilotażu. Gierka jest produkcji Polskiego studia City Interactive, i została wypuszczona w 2004 roku w cenie... 10 zł :D
Mimo to ma bardzo przyjemną grafikę, ŚWIETNĄ fabułę ( właściwie dla niej wypada tą grę przejść) i dosyć fajną rozgrywkę.
Tutaj intro :

Gra jest już niedostępna w sprzedaży i należy ją pobrać z torrentów. W razie problemów mogę podrzucić obraz płyty bo mam oryginała  8)
Pozdrawiam
Pozdrawiam Daniel
rakiety.org.pl In thrust we trust !

Nie, 12 Sty 2014, 16:59:19
Odpowiedź #1

Offline MegaProize

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 22
  • King of Skyrim!
Hmmmm... Niestety przysłowiowe "śity interactiwe" ma dość szemraną reputacje jako developer i wydawca gier. Jedyne co im się naprawdę udało to wyścigowo-stuntowa gra Crashday (w którą gorąco polecam zagrać).
Spróbuję obczaić ten Starmageddon, ale trailer niezbyt mnie nastraja do gry. Dla porównania - Crashday

" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista

Reklama

Odp: Starmageddon 2 - polska zręcznościówka
« Odpowiedź #1 dnia: Nie, 12 Sty 2014, 16:59:19 »

Nie, 12 Sty 2014, 17:37:57
Odpowiedź #2

Offline angorek

• Sierżant
  • Reputacja: 35
Fakt, ich gry jak np. Ghost Warrior to porażka ale giera fajna. Nie jest może jakośsuper rozbudowana czy skomplikowana, ot naparzanka, ale to co mnie w niej urzekło to świetna fabuła.
Pozdrawiam Daniel
rakiety.org.pl In thrust we trust !

Nie, 12 Sty 2014, 22:42:36
Odpowiedź #3

Offline Koper

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 8
Fakt CI kojarzone jest raczej z bardzo słabej jakości grami, jednak polecam zagrać w Starmageddon 2. Sam przeszedłem kampanię chyba trzy razy, bardzo wciągająca fabuła (chociaż krótka) oraz w kilku przypadkach nieprzewidywalne zwroty akcji.

Reklama

Odp: Starmageddon 2 - polska zręcznościówka
« Odpowiedź #3 dnia: Nie, 12 Sty 2014, 22:42:36 »