Autor Wątek: Half Life  (Przeczytany 8068 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Śro, 07 Sie 2013, 20:55:55

Offline Sporemaniak1

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
    • Youtube
Co o tej STAREJ grze myślicie  :D?

Czw, 08 Sie 2013, 01:31:09
Odpowiedź #1

Offline Satownik

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
najlepsza na razie gra, jeszcze jest do tego trochę stara ;D.

Reklama

Odp: Half Life
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 08 Sie 2013, 01:31:09 »

Czw, 08 Sie 2013, 04:37:34
Odpowiedź #2

Offline Element4ry

• Plutonowy
  • Reputacja: 38
"Stara, ale jara". Klimatem góruje nad większością nowych produkcji. Jeśli ktoś zechciałby spojrzeć nań świeżym okiem to proponuję mu Black Mesę - remake pierwszego Half-Life'a. Genialny.

Czw, 08 Sie 2013, 07:21:57
Odpowiedź #3

Offline DawsterTM

• Sierżant
  • Reputacja: 35
  • *being dead intesifies*
A ja, mimo że uznaję się za "Tru gamera" nigdy nie zagrałem w żadną z gier z serii HL. Powód? Proszę bardzo: mam takie koffane szczęście że i na starym komputerze z systemem Win XP, i na nowym z Win 7, i nawet na świeżynce laptopie znajomego z Win8, wszędzie tam jakikolwiek Half-Life jest niegrywalny. Na Win 7, mimo instalowania odpowiednik aktualizacji, patchy, przeróbek, nie odpali nawet, to samo na Win 8. Na XP co prawda gra działa, ale silnik nawala przez co brak jej jakiegokolwiek źródła światła. Ciemność w Slenderze to przy tym pikuś. Może kiedyś się doczekam telefonu z ekranem większym od tamagotchi, no i HL na androida. Do tego czasu znam grę tylko jako "tą kultową szczelankę, źródło CeEsa (nawiasem mówiąc, CS to moim zdaniem gniot i maszkara, nie tylko w grafice, więc jego pierwowzór nawet lekko mnie odrzuca) i mitów na temat łoma"
Best regards from Valhalla

Reklama

« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 08 Sie 2013, 07:21:57 »

Czw, 08 Sie 2013, 10:15:33
Odpowiedź #4

Offline pawler92

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
W jedynkę nie grałem. Ale zagrałem rok temu w Half-life 2 i... jak dla mnie jest to najlepszy fps mimo tylu lat bije na głowę te wszystkie nowe produkcje gdzie kładzie się nacisk na komercję. A jedyneczkę muszę w końcu wypróbować ;)

Czw, 08 Sie 2013, 10:22:03
Odpowiedź #5

Offline rafal3920

• Plutonowy
  • Reputacja: 10
W singla przyznaje że nie grałem,żadnego. Grałem tylko w multi z kumplami z klasy, i szczere mówiąc fajniej grało mi się w Cs-a 1.6 i Quake 3 arena

Przepraszam za błędy językowe, złą odmianę itd... Często piszę z telefonu, a tam mam kiepski autotekst

Reklama

« Odpowiedź #5 dnia: Czw, 08 Sie 2013, 10:22:03 »

Pią, 09 Sie 2013, 09:35:06
Odpowiedź #6

Offline kuba58

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Grałem we wszystkie części half-life'a i ta gra do dzisiaj pozostaje w moim rankingu jako pierwsza  :D ciekawa fabuła, ciekawy świat, wydarzenia rodem z hollywodzkiego filmu po prostu cudo 8)