Z tym wywaleniem to Kacpra wywaliło. Po prostu po jego stronie to tak wyglądało, ale to co widzieli pozostali było faktem. A co do problemów tehnicznych to norma przy grze na tyle osób. Nie pierwszy raz to widziałem. Jak wszyscy sobie poszli i zostałem tylko ja z Dejotem, gra śmigała bez problemu. Pogralimy sobie jeszcze trochę, do momentu gdzie chiny były wcielone w moje państwo, Persji zostały dwa miasta, które zostały im po podbiciu stolicy przez mnie. Podczas gdy ja oblegałem stolicę persów, zaatakowała mnie reszta świata, czyli 3 inne państwa. W pewnym momencie miałem tyle jednostek na swoim terytorium, że nie wiedziałem co atakować. Ale wybroniłem się tracąc jedno miasto.
I teraz ciekawi mnie jak to by się potoczyło w naszym alternatywnym universum. Ale jak problemy dzis sie powtórzą to chyba zwinę żagle i dokończę z Dejotem tego savea, co wyżej opisałem. Bo ciężko mi powiedzieć, co jest przyczyną problemów, ale podejrzewam, że albo Mithrill albo Kuba albo jego brat Techmasterg ma bardzo słabe łącze tudzież komputer. Przez co są problemy z przetworzeniem tych wszystkich, nagromadzonych informacji do punktu, że hostowi wysypuje grę :/