I ja tam z gośćmi byłem, miód i wino piłem,
A com widział i słyszał, w księgi umieściłem.
Za górami i Lasami żył sobie Jebediah Kerban który lubił jeść nieświeże jagody. Pewnego razu po pysznych jagodach poszedł do swojego brata Boba w celu Pożyczenia kluczyków od rakiety i
...nie dostał ich, ponieważ... ...był pijany. Zdenerwowany Dżebedaja... zrobił własną i... ...poleciał w kosmos, gdzie... ...spotkał złych kosmitów którzy... ...zabrali mu paliwo...
...i musiał latać na RCS'ach. Wylądował na Minmusie... ... Gdy nagle... ...okazało się że kończy mu się... ...piwo!
...Nagle zobaczył na niebie... ...coś co wyglądało jak... KUPA! Była to stacja kosmiczna Rav Space Two. ...Pomyślał: zadokuje i wezmę trochę paliwa, oraz... ..zjem hotdoga z musztardą. Potem poleciał w stronę... Duny. Chciał odwiedzić... Billa który tkwił tam już pewien czas...
...ale jego lądownik zepsuł się i stracił silniki, więc... ...zaczął robić spadochron... ...ze swojego skafandra (był duży z powodu nadwagi właściciela), ale nie miał... ...majtek... ...Więc nałożył kolorową, nieprzezroczystą butelkę, walającą się po kabinie na wiadomą część ciała...
...Ruskie pierogi, które... ...schował na wszelki wypadek w tych majtkach...
...Były spleśniałe bo... ...zapomniał o nich... ...ale za to pamiętał o... Swoim Smartfonie ,za pomocą którego ... Zadzwonił do mamy, która... ...poszła do babci Kerman... Po załogowe ciasto z napędem na rcs... ...i wysłała je do... ...niego w celu uzupełnienia RCS-ów dzięki którym... ...poleciałby nad... ...Lubie placki!Daj kamienia!Ale urwał! Jestem Hardkorem!pawelzondzi... ...powierzchnie Ike w celu... ...odtańczeniu tańca, dzięki któremu oblałby ich deszcz utleniacza... ... i musztardy z TESCO ... więc nie czekał a podrodze zobaczył latającego... ...pijanego goryla......w dziwnym skafandrze... ...koloru różowego... ... który chciał mu zabrać... ...majonez, który zawsze ze sobą nosi... ...by chłodzić przegrzewające się silniki... ...i mieć czym smarować panele słoneczne... ...w celu lepszego wykorzystania światła i lepszej prędkości śledzenia słońca... ... chowajacego się za najdalsza planetą w układzie ... Który zamiast gwiazdy miał głowę Jebediah. która była niebieska od... przeterminowanej hop coli z ... ... Kwaśnym mlekiem, które... bardzo lubił. Potem zrobił... ...Ekspedycje w poszukiwaniu paliwa, które dość szybko... ...odleciało w zimną próżnię... ...rozgrzał wybuch który zabił.. kurczaka Jeba. A Bob zrobił... kamienną małpę która ... waliła w co się da... A kiedy widziała jeba chciała go... ... przytulić, otulić ciepłym kocykiem i napoić gorącą czekoladą. Jednak... zauważyli zbliżającego się... spalonego kurczaka Jeba który leciał na minmusa... ...który rozpadał się po tym jak jeb wylał na nim... ...sos chili z kerbinu.... ....Kurczak Jeba wleciał w nich i powiedział im. ... Lećcie tam wszyscy, o to życzenie moje... A potem Jeb... zauważył że to wogle nie jest kurczak ...tylko jego ciotka... ... która trzyma dżem ogórkowy ... ...którego używa do napędy turbogazowego... ...dzięki któremu może latać... ...w gęstej atmosferze Eve... Z prędkością 1 pierdyliarda mm na godzinę... puszczała tyle gazów... ...że ją ścigali za spowodowanie ocieplenia klimatu... i za zanieczyszczenie powietrza na eve...a się okazało, że to wina Tuska...
i marihuany ...która była jedynie przezwiskiem dla kambodżańskiego komandosa-ninja o polskich korzeniach planującego zamach na Jebediah Kermana... w stylu pijanego ninjy.. Z fundacją od NFZ i ZUS chciał dać Jebiediahowi pozew do sądu za zabójstwo Justyny Kowalczyk której nie zabił później okazało się, że kambodżański komandos-ninja o polskich korzeniach był kuzynem Paździocha i nazywał się Mietek. Jezusmaria, ale to słabe. a więc póżniej jebiediah zabrał ciotkę w zamian za kopytka z masłem i solą i polecieli razem do... Ikei po sztućce I stalowe talerze z narysowanym Bill,Em oraz atomowy silnik dla wydajniejszego spalania paliwa ...wracając ze sklepu... ...spotkali moderatora, który zamknął ten kretyński wątek... Wszystkim było smutno z powodu zamkniętego wątku, jednak Jeb postanowił kontynuować historię na własną rękę i ... ...założył bloga... ...na którym ,ej zaraz zaraz zobaczył że wątek nadal jest wiec... ...go usunął ku uciesze całej ludzkości i kerbości! THE END robienia końców, a więc kontynuujmy... a więc wracając ze sklepu poszedł do ... krakena i został zjedzony...
i oto prawdziwy
The End