Autor Wątek: Stare wersje KSP  (Przeczytany 4612 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pon, 12 Mar 2018, 12:50:38

Offline Moskit

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 31
Hej, ostatnio myślę nad pewnym projektem wideo i potrzebowałbym do niego wszystkich wersji KSP.

Posiadam aktualnie taką listę instalek i jak widać mam sporą dziurę między 0.13.3 a 0.22. :(

Ktoś z Was posiada może którąś z brakujących wersji?

Pon, 12 Mar 2018, 22:03:23
Odpowiedź #1

Offline Padalec

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
Hmmm...
A mniej legalne źródła przepatrzyłeś? Ty jako posiadacz oryginalnego klucza jesteś teoretycznie kryty o ile nie udostępniasz. Nie wiem jak wygląda kwestia tego, że Squad nie udostępnia tych wersji do ściągnięcia.

Reklama

Odp: Stare wersje KSP
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 12 Mar 2018, 22:03:23 »

Wto, 13 Mar 2018, 18:04:32
Odpowiedź #2

Offline Vebuus

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 2
Demo na oficjalnej stronie kiedyś było na wersji 0.13 a później na 0.18. Nie wiem jak jest teraz bo odnośnik na ich stronie nie działa.

Sob, 17 Mar 2018, 07:24:14
Odpowiedź #3

Offline Hipekhop

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 2
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
Hmmm...
A mniej legalne źródła przepatrzyłeś? Ty jako posiadacz oryginalnego klucza jesteś teoretycznie kryty o ile nie udostępniasz. Nie wiem jak wygląda kwestia tego, że Squad nie udostępnia tych wersji do ściągnięcia.
Proszę nie wprowadzać w błąd ;) Oprogramowanie podlega innemu prawu niż muzyka i filmy – kwestia ściągania z 'nielegalnych' źródeł nie jest kryta nieudostępnianiem i posiadaniem klucza. Przepisy są tragiczne, niemniej jednak kwestia legalizacji ściągania oprogramowania ze źródeł nieautoryzowanych przez wydawcę jest dość klarowna. Można się w ten sposób wybronić na dostanie zawiasów, ale nie uniewinnienie ;)

EDIT:
Tak mi przyszło do głowy, że może jakoś by się dało ze steam ściągnąć... Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
A jeżeli jesteś bardziej zaparty, a jednak jakiejś wersji brakowało, to rozważ napisanie bezpośrednio do KSP Team. Twórcy takiej gry jak KSP mogą okazać się naprawdę spoko i jakoś pomóc w uzyskaniu starych wersji. Zwłaszcza jeżeli upewnisz ich, że tworzysz im dobrą reklamę ;)
« Ostatnia zmiana: Sob, 17 Mar 2018, 07:28:23 wysłana przez Hipekhop »

Reklama

Odp: Stare wersje KSP
« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 17 Mar 2018, 07:24:14 »

Nie, 18 Mar 2018, 22:50:56
Odpowiedź #4

Offline Drangir

• Major
  • *
  • Reputacja: 92
  • Smok rakietowy
    • DeviantArt
Hipek dobrze sugeruje. Napisanie do Squad, pokazanie że grę posiadasz a kanał posiada niezłe filmy o KSP może ci otworzyć dostęp do brakujących wersji, a podejrzewam że mimo pewnej niemrawości na forum polscy gracze KSP mogą stanowić widoczną część klientów :D
Cytat: Steven Universe
- Wasze obliczenia były niepoprawne.
- Nie mogły być niepoprawne, skoro żadnych nie robiliśmy.

Stare dobre czasy...

Zaczęty przez Zerdzio

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4771
Ostatnia wiadomość Pią, 22 Lut 2013, 23:26:11
wysłana przez Jebediah