Jak W temacie Priorytety,Osiągnięcia i Plany. Chcę opisać moje najambitniejsze osiągnięcia i plany a także inspiracje którymi się kieruję do zrealizowania tych machin

. Do reprezentacji wybrałem trzy zagadnienia:
3 moje wahadłowce, plany na inne machiny, osiągnięte marzenia i te nie spełnione
Rozpocznę opis od Moich wahadłowców które są kwintesencją moich prób błędów i w ostateczności
1 super sukcesu.
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ__________________________________ | UNIXv3ST
| QUENTIS
| KARAŚ_WPG
|-----------------------------------------------------------|Szybowanie |TAK
| |TAK
| |TAK
| |Orbita |NIE
| |NIE
| |TAK
| |Ładunek |TAK
| |NIE
| |TAK
| |Misja |NIE
| |NIE
| |TAK
| |Przeznaczenie|NIE
| |NIE
| |NIE
| _______________________________________________________________________
Słowniczek
Szybowanie- Lądowanie bez silników wspomagających
Orbita- Prom osiągną orbitę
Ładunek- Prom posiada ładownie i możliwość umieszczenia ładunku
Misja- Prom odbył dowolną misje z lądowaniem (testy się nie liczą)
Przeznaczenie - Określone przeznaczenie promu (np: transport, zaopatrzenie)-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
osiągnięcia Jak budowałem wahadłowiec to nie myślałem o ładunku, ale się okazało że można i ostatni wahadłowiec
,,KARAŚ'' był tym już udanym i jest pretendentem do mega misji.
Perełką nad którą spędziłem wiele czasu to jest Kłętis (Quentis lub Quentins).
Moja przygoda z ksp odbyła się po przez osiągnięcie orbity kerbinu, Lądowaniem 2 razy na munie,
Wysłaniem satelity na orbitę muna. Lądowanie załogowe 3 kerbali i chodzenie po munie, następnie misja ratunkowa - Wysłanie łazika (2 próby zakończone sukcesem) a następnie wysłanie rakiety ratowniczej i powrót.
Potem rozpoczęcie budowy stacji M.S.O No i zakończenie pewnej epoki lądowaniem na Dunie łazikiem.
Misja Karasia obejmowała umieszczenia satelity na orbicie Kerbinu która zakończyła się sukcesem.
Do nowej odsłony kerbali przygotowuję sie właśnie budując te wahadłowce które pomoga mi w dalszych zmaganiach. Moim dalszym planem i przygotowaniem jest zbudowanie pojazdu górniczego do surowców, promu wielozadaniowego (ładunek i surowce) i statku matki (uniwersalnego) do którego będzie można dostarczać surowiec, przywozić statkiem sprzęt, wahadłowce i pojazdy. zamiast robić ,,flotę'' zrobić jeden a funkcjonalny.
MISJE PlanowaneMisje które chcę zrobić to jest wysłanie statku ,,matkę'' nie dużego, który zaowocuje zbudowaniem już oczekiwanej wersji finalnej. Misja ma teraz obejmować EVE lub dune Z statku matki odłączą się 2 lądowniki załogowe które wylądują na powierzchni, (oprócz lądowników w przyszłości mają być wahadłowce i kapsuły) z ,,matki'' mają odczepić się satelity orbitalne. docelowo statek ma być wyposażony w 4.
InspiracjeDo misji badawczej z użyciem jednego statku mnie zainspirował film dokumentalny ,,alien Planet'' To było pierwsze ogniwo zapalne

potem chęć poznawania świata kerbali, sprawiła wyżej wymienione osiągnięcia które sobie postawiłem i część wypełniłem, choć nie była to łatwa droga. Lecz radość tego sprawiła że udało się

.
inspiracja na statek matkaTakże statki zaopatrzeniowe z ładownią ,,z AVATARA''
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘPlany obejmują także promu X-71 i Pancernika z filmu ,,Armagedon''
Prom z ładownią na pancernika
Pancernik posłuży do wydobywania surowcówZACHĘCAM TAKŻE DO ZAPREZENTOWANIA TU SIĘ W TAKIEJ FORMIE