0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Szczerze, wątpię aby było to ciekawe. Misje nasa w kerbalowym świecie mogą jedynie pasować do kerbinu i mun`a, a ukazywanie tych samych lotów lekko przerobiona rakietą byłoby straszne nudne. I jeszcze pozostaje drugie pytanie... czy potrafisz robić ciekawe ujęcia.
- Wasze obliczenia były niepoprawne.- Nie mogły być niepoprawne, skoro żadnych nie robiliśmy.
Dlaczego nie? Trochę nie rozumiem pytań o takie rzeczy. Można to zrobić nieciekawie, to będzie nieciekawie. Musisz znaleźć metodę by ludziom chciało się to oglądać. Może ciekawostki z lotów? No i powinno być to krótkie, parę minut na odcinek.
Drangir, wiele jest filmów na youtube o misjach nasa więc nie wiem czy jest sens wrzucać kolejny film o tym samym. Już lepiej byłoby nagrywać loty ruskiego programu kosmicznego który nie jest aż tak popularny jak amerykański, a jest też bardzo interesujący i ciekawy.
@SkylineI co z tego, że jest masa? Jak facet dokopie się do ciekawych rzeczy, skróci formę to może znaleźć widownię. Tym bardziej że 98% tych filmów jest po angielsku. A czyj program to już sprawa wtórna - oba mocno się zazębiały i można by się pokusić o różnorodność.
Ciach // RaynusOczywiście, w twoim przypadku nie ma tych błędów, co nie zmienia faktu, że lepiej poczekać1. Chyba, że wolisz zostać kolejnym klocuchem. Wtedy, proszę bardzo.1 - albo w ogóle nic nie robić, bo z powodu przeładowania YT jakimikolwiek filmami z gier, prawdopodobieństwo stania się popularnym, nagrywając dosyć mimo wszystko często pojawiającej się gry, jak KSP jest prawie niemożliwe.
Bardzo dobry pomysł! Ja kilka tygodni ściągnąłem mod na ruską rakietę F-1 była wyśmienicie odwzorowania. Możesz ją wykorzystać bo sam leciałem na muna. Dobra rakieta. PS. Mod ten dodaje też inne rakiety sojuz, pierwszy łazik ruski i też coś od USA to mod od chyba Roccata
Zaczęty przez Adexx