Sorry że teraz powiem te trzy grosze ale- Jak zakładałem ten temat to myślałem że ludzie potrafią się zachować odrobinie przyzwoicie i uszanują mnie przy okazji, jestem autorem tego wątku i czuję się trochę odpowiedzialny za zaprezentowanie złego wizerunku forum. Mi chodziło o bardziej to aby ruszyć forumowiczów do działania i pokazania swojej inwencji twórczej, która to będzie nawiązywać do
samej gry a nie reprezentować rzeczy kontrowersyjne teraźniejsze, tu już nie chodzi o ,,trzymanie w zamknięciu'' kogoś poglądów/przekonań, tylko do nie represyjnej twórczości, własnej kreatywności.
I nie przyzwoite jest pokazywanie swoich przekonań, reklamowanie, spamowanie publicznie na forum, Postarajcie być neutralni i podchodzić z dystansem czasem do swoich przekonań i śledzić to co sie dzieję na forum.
PROSZĘ NIE WDRAŻAĆ SIĘ W DYSKUSJE BEZ SENSOWNE, PROSZĘ TYLKO ZAMIESZCZAĆ SWOJE PRACE NIE ŁAMIĄCE REGULAMIN I TRZYMAJĄCE POZIOM PRZYZWOITOŚCI SPOŁECZNEJ! Jeżeli przesadziłem to proszę aby nie dawać mi bana. Ale czuję się trochę rozgoryczony faktem że zrobił się amok w moim wątku.
Moderator lub admin zadecyduję co z tym zrobić. czy usunie cały wątek czy tylko wpisy.
[Ucinam te dyspute zupełnie niezwiązaną z tematem. Kolejne wycieczki będą "nagradzane" warnem. /ingwden]
« Ostatnia zmiana: Pią, 01 Mar 2013, 23:22:37 wysłana przez ingwden »
Jeżeli używasz moich pomysłów w swoich pracach
napisz o tym Jeżeli masz pytania to pisz
------------------------------------------------------------
Bądź na bieżąco!--->
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ