No to jadymy z koksem
Witam. Mam 20 lat jestem fanem militariów, II WŚ (historicznie jak i uzbrojenia), bawię się w Air Soft. Staram się o przyjęcie mnie w szeregi NSR, planuję być zawodowym wojskowym.
Lubie muzykę, wszelakie gatunki jednak preferuję Rock, Metal, DubStep, Techno, Elecktro, Dance. Sam czasami od czasu do czasu
sklecę jakiś kawałek muzyczny.
Samochód z V8 to coś normalnego. Dodge Charger 1974 to moje marzenie. Uwielbiam szybkość w samochodach. Lubię Chopper'y (motory typu Harley, dla nie interesujących się). Niedługo rozpoczynam kursy na licencję kierowcy rajdowego R2. (na karierę w F1 za puźno i tak nie moja liga... chodź kto to wie
)
Jestem człowiekiem otwartym na nowe znajomości. Lubię spędzać czas wśr
ód moich znajomych. Imprezy? Tylko parapetówy ze swoją ekipą
Nie palę, nie nadużywam alkoholu. Lubię poznawać nowych ludzi. Wolę Kobiety niż facetów
Ale to oczywista oczywistość. Traktuje ludzi tak jak traktuję mnie. A na początku znajomości jestem przyjemny, przyjacielski itp, itd. Jednak jeśli ktoś chamsko mi "szkodzi" nie pozostaję dłużny.
Poglądy religijne. Ateista. Nie namawiam innych na swoją "wiarę". Szanuję poglądy innych. Lecz nienawidzę gdy ktoś na siłę pr
ób
uję mi wmówić, że jestem zły, głupi bo nie wierzę. Każdy ma własne zdanie. Prawda?
Szkoła? Nie była moją mocną stroną. Angielski. W mowie ogarniam, gorzej w piśmie.
Nie jestem bogaczem. Jestem skromnym człowiekiem.
Chętnie pomagam ludziom. Przyjaciele są dla mnie najwa
żniejsi (zaraz po mojej dziewczynie
) Ale jeśli potrzeba, lecę pomóc kumplowi. Mieszkam w miasteczku (w sumie to wieś, ale więcej tu domów niż pól) Nie lubię miast. Nie chciałbym mieszkać w mieście.
Lubię komputery i gry wymagające myślenia. Ogromny fan serii Battlefield a od niedawna ta
kże Kerbal Space Program
gdyż kosmos mnie fascynuje. Uwielbiam wychodzić w nocy na łąki i podziwiać nieboskłon
Prowadzę kanał na YT ale nie jest on specjalnie ciekawy. Jednak jeśli chcecie się pochichrać z mych filmików to zapraszam pod ten link
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘTo na tyle z grubsza o mnie
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem swymi zdaniami. Pozdro.
Next...
Zapomniałeś dodać, że jesteś wrogiem ortografii... A na serio, to na przyszłość postaraj się przejrzeć swojego posta przed wysłaniem./ Ravnarr Jestem wrogiem ortografii
Dysleksjia. Opera niestety po mimo ustawienia na j. polski sprawdza pisownię pod angielski...