• [Oficjalny] POWITANIA! 5 5
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: [Oficjalny] POWITANIA!  (Przeczytany 129327 razy)

Pon, 12 Sie 2019, 11:37:06
Odpowiedź #270

Offline kb0110

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Witam Astronautów! Jestem w miarę nowym forumowiczem, choć forum czytam już od dłuższego czasu. Po nowej aktualizacji Breaking Ground KSP błyszczy... Właśnie zacząłem nowy tryb kariery i co tu dużo mówić. Nie ma to jak wymagająca gra. Tak powinni podchodzić domwszystkich tytułów nientylk0 do KSP ;

Pią, 25 Paź 2019, 13:44:31
Odpowiedź #271

Offline Ruumy

• Szeregowy
  • *
Witajcie :)
To forum jest dla mnie totalną nowością, proszę więc o trochę czasu na zapoznanie się ze wszystkimi wątkami  ;)
Na razie się odmeldowuję i zaczynam lekturę, ale na pewno wrócę tu za kilka dni i postaram się napisać jakieś ciekawe przemyślenia na temat gry i nie tylko :D
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ

Reklama

Odp: [Oficjalny] POWITANIA!
« Odpowiedź #271 dnia: Pią, 25 Paź 2019, 13:44:31 »

Śro, 06 Lis 2019, 19:34:20
Odpowiedź #272

Offline kerbofilka

• Szeregowy
  • *
Witam serdecznie, przypadkowo znalazłam KSP, a od niedawna "coś" buduje i orbituje, lecz z różnym skutkiem. Poznaje KSP, metodami prób i błędów, co daje słabe wyniki. Każde kolejne próby, coraz bardziej męczą. Ponieważ pragnęłam, tego obszernego potencjału i możliwości, jakie oferuje KSP, które poprzez bliższe poznanie, dzieki temu formum, mam nadzieję osiągnąć

Śro, 27 Lis 2019, 18:44:35
Odpowiedź #273

Offline Galaxser

• Szeregowy
  • *
Cześć jestem Patryk mam 13 lat, w KSP gram dopiero od niedawna. Interesuje się historią oraz większością rzeczy związanych  z kosmosem. Moim największym (według mnie) osiągnięciem w KSP jak dotąd jest wysłanie kerbala na Muna i nie rozbicie się (niestety bez powrotu bo paliwa w lądowniku zabrakło).

Reklama

« Odpowiedź #273 dnia: Śro, 27 Lis 2019, 18:44:35 »

Wto, 10 Mar 2020, 17:27:40
Odpowiedź #274

Offline Athanatas

• Szeregowy
  • *
Cześć wszystkim, nazywam się Michał, w Kerbale gram od paru dni. Gra mnie wciągnęła, dlatego szukam między innymi pomocy. Interesuję się mechaniką, elektroniką i lotnictwem. Jeżdżę na motocyklu, latam na szybowcach, z którymi zacząłem przygodę w zeszłym roku.

Wto, 02 Cze 2020, 12:38:36
Odpowiedź #275

Offline Kaf-K

• Szeregowy
  • *
No to co, lecimy:
Witam, mam 17 lat, jeśli chodzi o kerbale to grałem chyba pięć lat z przerwami, teraz wracam po prawie roku, jestem w stanie pomóc z większością problemów początkujących graczy. Na forum trafiłem w poszukiwaniu rozwiązania problemu i miło się zaskoczyłem, prosta aczkolwiek czytelna strona, mili ludzie i fachowe porady. Bardziej osobiście jestem multihobbistą, interesuję się grami, historią wojskowości (z naciskiem na rozwój broni palnej w pierwszej połowie XX w.), jestem graczem ASG, próbuje swoich sil w modelarstwie, uwielbiam majsterkować i wiele innych. Uczęszczam do szkoły wojskowej i wiążę swoją przyszłość ze służbami mundurowymi z naciskiem na wojsko. Możecie mnie znaleźć na steam pod tym samym nickiem.
Pozdrawiam!
Pozdro, Kaf-K!

Reklama

« Odpowiedź #275 dnia: Wto, 02 Cze 2020, 12:38:36 »

Nie, 02 Sie 2020, 10:22:32
Odpowiedź #276

Offline s4per

• Szeregowy
  • *
Dobry :)
Jarosław level 31

Pią, 14 Sie 2020, 20:14:58
Odpowiedź #277

Offline jandite

• Szeregowy
  • *
Czołem, jestem tutaj nowy i dopiero zaczynam przygodę z KSP, pozdrawiam serdecznie

Reklama

« Odpowiedź #277 dnia: Pią, 14 Sie 2020, 20:14:58 »

Wto, 25 Sie 2020, 09:08:40
Odpowiedź #278

Offline 123tomek

• Szeregowy
  • *
Cześć!

Sob, 29 Sie 2020, 12:01:08
Odpowiedź #279

Offline OZI

• Szeregowy
  • *
Dzień dobry. Nazywam się Oskar, mam 16 lat. We wrześniu zacznę drugą klasę technikum geodezyjnego. Ogólnie interesuje się mechaniką samochodową (Czasem trafi się okazja dorobić w tym kierunku) i budową (domów i nie tylko). W Kerbal Space Program zacząłem grać jakiś miesiąc temu i przyznam szczerze, że w wolnej chwili czas poświęcam już tylko tej grze. Oczywiście nie jestem żadnym znawcą, tylko amatorem, który lubi zbudować statek i spróbować dolecieć nim, czy na orbitę, czy na jakąś planetę. Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie  :D. Pozdrawiam wszystkich.

Reklama

« Odpowiedź #279 dnia: Sob, 29 Sie 2020, 12:01:08 »

Nie, 20 Wrz 2020, 20:31:23
Odpowiedź #280

Offline Franken_K

• Szeregowy
  • *
Mam na imię Franek (Franken) , interesuję się biologią , kosmosem , historią i całym światem . Za ortografie z góry przepraszam mam dysgrafie.

Śro, 04 Lis 2020, 19:28:15
Odpowiedź #281

Offline warinkos

• Szeregowy
  • *
Hejka!
Nazywam się Dawid mam 18 lat, w Kerbale gram od niedawna ale już dawno temu chciałem mieć tą grę. Od dziecka interesuję się kosmosem i zawsze chciałem zostac astronautą aby polecieć na marsa i tam zamieszkać jako kolonizator (wiem trochę śmieszne i może naiwne ale to moje marzenie i chciał bym kiedyś je spełnić ;)). Oprócz kosmosu interesuję się fizyką (ściślej astrofizyką), astronomią oraz matematyką. Czekam też z wielką niecierpliwością na wydanie KSP2, mam nadzieję że 2 wersja kerbali będzie jeszcze lepsza od pierwszej, którą dopiero poznaję a już jestem w niej zakochany!!

Reklama

« Odpowiedź #281 dnia: Śro, 04 Lis 2020, 19:28:15 »

Czw, 12 Lis 2020, 19:40:37
Odpowiedź #282

Offline Vorbim

• Szeregowy
  • *
Cześć, Jestem Dawid 21 lat.
Student mechatroniki po technikum informatycznym, niezmiernie ciekawią mnie obserwacje nocnego nieba, niestety jak narazie nie dysponuję teleskopem - budżet studenta i duże miasto. Interesuje się równie mocno fizyką, astronomią i elektroniką. Uwielbiam wszystkie zwierzęta, które mają nie więcej niż 4 nogi.

Wto, 02 Lut 2021, 13:37:48
Odpowiedź #283

Offline 01xiam

• Szeregowy
  • *
Dzień Dobry

Dopiero zaczynam przygodę z KSP i jestem totalnie zielony.
Bardzo lubię wszystkie tematy związane ze słowem STAR.
Chętnie przyjmę PW z informacją, czy warto zacząć grę na czysto ,czy lepiej z modami?

Pozdrawiam serdecznie.

Reklama

« Odpowiedź #283 dnia: Wto, 02 Lut 2021, 13:37:48 »

Pią, 05 Lut 2021, 08:18:38
Odpowiedź #284

Offline Strzyg

• Szeregowy
  • *
Witam , jest 2021 r Ilon Musk planuje kolonizacje marsa , a ja planuję kolonizacje Muna :). Lubię fizykę no i kosmos. Do tej pory udało mi się rozbić 3 satelity i zgubić jednego Kerbala , więc chyba dobrze że nie pracuje w NASA :)