• [Oficjalny] POWITANIA! 5 5
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: [Oficjalny] POWITANIA!  (Przeczytany 129293 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wto, 05 Lip 2016, 23:19:04
Odpowiedź #210

Offline Zdobywca Sedny

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Witam wszystkich odważnych astronautów ;)

Wto, 12 Lip 2016, 23:52:41
Odpowiedź #211

Offline DomczakLP

• Szeregowy
  • *
Witam wszystkich fanów KSP, jest tu nas trochę ;)

Reklama

Odp: [Oficjalny] POWITANIA!
« Odpowiedź #211 dnia: Wto, 12 Lip 2016, 23:52:41 »

Pią, 15 Lip 2016, 12:03:50
Odpowiedź #212

Offline koksek9

• Szeregowy
  • *
 Siema, elo, cześć, siemanko, w moim pierwszym poście. Moje zainteresowania to komputery, fizyka, astronomia i . Próbuję zrobić coś w C++ i w Unity (póki co w 2D). Będę starał się pisać jakieś opowiadania i pokazywać swoje budowle (póki co buduję stację kosmiczną). Spróbuję zrobić trochę własnych części do gry itp.

Pozdrawiam.

Nie, 17 Lip 2016, 17:33:43
Odpowiedź #213

Offline kacpergeez

• Szeregowy
  • *

Reklama

« Odpowiedź #213 dnia: Nie, 17 Lip 2016, 17:33:43 »

Czw, 21 Lip 2016, 19:42:21
Odpowiedź #214

Offline Makaron202

• Szeregowy
  • *
  • W Kerbalach siła i moc
Witam :)  Mam 14 lat (wiem to nie jest dużo bo większość tutaj ma 17 - 20 lub więcej) ale moim zainteresowaniem od małego jest kosmos, Informatyka i gry. (po awatarze widać że dużo gram w Geometry Dash i przyznam że tak :D ) w Kerbale gram od 3 lat, może więcej ale nie pamiętam dokładnie. nie wiem co więcej tu napisać. Pozdrawiam ! :D
Nie grałem rok w KSP ! dziwne

Pią, 29 Lip 2016, 14:11:58
Odpowiedź #215

Offline SubCamp

• Szeregowy
  • *
To ja tak na szybko, jestem Michał mam 15 lat i od 1 interesuje się KSP ale go nie ogarniam i mam trochę problemów (z grą). To tyle!

Reklama

To JA!
« Odpowiedź #215 dnia: Pią, 29 Lip 2016, 14:11:58 »

Pon, 08 Sie 2016, 15:55:35
Odpowiedź #216

Offline Foxay

• Szeregowy
  • *
Cześć wszystkim!
Mam na imię Piotr, 19 lat i jestem z Białegostoku. Od dziecka interesuję się kosmosem i wszystkim co można tam znaleźć, lubię patrzeć w gwiazdy, ale najbardziej jednak pociąga mnie szukanie życia pozaziemskiego. Nie wiem czy to możliwe ale chciałbym polecieć na Księżyc(z możliwością powrotu oczywiście ;) ). Poza tym w szkole zawsze dobrze mi szła informatyka i fizyka.
Słucham muzyki elektronicznej w stylu trance, house, techno i tym podobne ale nie gardzę też innymi dobrymi gatunkami, sam także od jakiegoś czasu tworzę własne amatorskie brzmienia(nie polecam słuchać ;) )
Co do Kerbali to jestem świeżakiem, oglądałem tylko dwa livestream'y u Astrofazy i tyle, dzisiaj pierwszy raz się zmierzę z tą grą sam na sam. Może rakieta nie wybuchnie mi w twarz na starcie :)

Czw, 13 Paź 2016, 21:44:14
Odpowiedź #217

Offline magiko

• Szeregowy
  • *
Witajcie Kerbal maniacy:)
Super, że jest takie forum to gry jedynej w swoim rodzaju.
Pozdrawiam:)

Reklama

« Odpowiedź #217 dnia: Czw, 13 Paź 2016, 21:44:14 »

Nie, 16 Paź 2016, 20:04:48
Odpowiedź #218

Offline wiehoo

• Szeregowy
  • *
i oto jestem ,
i bardzo się cieszę że jestem z WAMI
wiehoo

Wto, 08 Lis 2016, 19:09:31
Odpowiedź #219

Offline Mihu

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
Witam, mam na imię Michał (lat 35)
Od zawsze interesowałem się kosmosem i trafiłem ostatnio na Kerbale - nie mam czasu na gry i przesiadywanie przed kompem, ale co jakiś czas Kerbalki zapewniają mi mile spędzone wieczory.

Pozdrawiam wszystkich.

Reklama

« Odpowiedź #219 dnia: Wto, 08 Lis 2016, 19:09:31 »

Pon, 14 Lis 2016, 20:06:17
Odpowiedź #220

Offline Dragunov2205

• Szeregowy
  • *
Witam, właśnie zacząłem zabawę z KSP i trochę mnie to wciągnęło :) mam nadzieję, że znajdę dużo przydatnych informacji na forum ;)

Sob, 11 Lut 2017, 23:58:10
Odpowiedź #221

Offline Dymajo

• Szeregowy
  • *
Witam wszystkich kerbonautów!
Jestem tu ponieważ po ogarnięciu podstawowej wersji gry, zaczęło mi brakować rozwiązań, które dają niektóre mody.
Szacun dla założycieli forum

Reklama

« Odpowiedź #221 dnia: Sob, 11 Lut 2017, 23:58:10 »

Pią, 24 Mar 2017, 23:08:36
Odpowiedź #222

Offline stolar85

• Szeregowy
  • *
Witam wszystkich kerbonautów!
Mam na imię Krzysztof, na tą grę trafiłem poprzez oglądanie Astrofazy na YT. Na forum natomiast trafiłem, poszukując modów do gry. Dodając jeszcze parę słów od siebie, to mam 31 wiosen na karku i mieszkam w okolicach Bydgoszczy.

Pon, 27 Mar 2017, 07:42:23
Odpowiedź #223

Offline Mark Watney

• Szeregowy
  • *
Witam
Jestem nowy na forum, choć w kerbale gram od dwóch lat. W KSP mam przegrane prawie 1000 godzin. Astronautyka zawsze była moim hobby, stąd oprócz gry w kerbale, oglądam scifuna i astrofazę, a w nocy niebo przez teleskop. W KSP jestem całkowitym samoukiem, przez pierwsze godziny gry latałem pionowo w kosmos, a potem na orbitę wchodziłem lecąc do góry, skręcając i dopalając na wschód. Najlepsze do czego doświadczenie mnie zaprowadziło, to chyba załogowa misja na dunę. W swoim portfolio mam też niezliczone lądowania na księżycu, stacje orbitalne ziemskie i księżycowe, łaziki księżycowe, duńskie (na dunie), eveńskie (na Eve) oraz kilka sond w dalsze odchłanie kosmosu.  Niestety nie dane mi było grać w grę od pierwszych miesięcy istnienia, obserwować rozwój od zera do milionera, bo gram od premiery 1.0.0 Oprócz astronautyki interesuję się także myrmekologią i czytam książki, głównie fantastyczne lub scifi
Na koniec mam nadzieję że to forum pomoże mi polecieć jeszcze dalej w układ kerbolski.
Pozdrawiam

Reklama

« Odpowiedź #223 dnia: Pon, 27 Mar 2017, 07:42:23 »

Pon, 03 Kwi 2017, 17:44:10
Odpowiedź #224

Offline skuter202

• Szeregowy
  • *
Hejka wszystkim kerbalom  :) :) :)
Mam na imie Blazej mam 31 lat jestem swieżakiem wiec bede miał dużo pytan hehehe :P :P :P
Mieszkam w UK mam swira na punkcie Universe Planets and everything related to space :):):):):) a gre zakupiłem wczoraj wiec jestem ciemny jak jaskinia Pozdrawiam Wszystkich Swirów Astro :):):):):):)