• [Oficjalny] POWITANIA! 5 5
Aktualna ocena:  

Autor Wątek: [Oficjalny] POWITANIA!  (Przeczytany 130660 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sob, 22 Lis 2014, 20:42:30
Odpowiedź #120

Offline Sztyrlicc

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Siema!  ;)
Jestem Hubert z Warszawy i siedzę obecnie w LO. Interesuje się historią (cały wiek XX), polityką (Putin, Tusk, i inni) i ogólnie światem nauki.
Co do historii II wojny światowej to wiem całkiem sporo, a przynajmniej tak mi się wydaje.
Oprócz KSP to gram w: BF 2, BF 2 + FH 2, WarThunder, WoT, BF 1942 + mody, Civ V, i wiele innych.
Moja kariera w KSP cudna nie jest, największy sukces to lądowanie sondą bezzałogową na Munie i to na sandboxie.  :(
No, ale z pomocą forum to poprawię.

Nie, 30 Lis 2014, 22:39:02
Odpowiedź #121

Offline DymoO

• Szeregowy
  • *
Siemka, jestem Damian mam 25 lat i od tygodnia jestem uzależniony od gry w Kerbale,  interesuję się i pracuję w IT. Szukałem filmów dokumentalnych  o kosmosie i trafiłem na filmiki Moskita na YT,  tak właśnie, znalazłem tą wspaniałą grę :D

Reklama

Odp: [Oficjalny] POWITANIA!
« Odpowiedź #121 dnia: Nie, 30 Lis 2014, 22:39:02 »

Pon, 08 Gru 2014, 20:35:41
Odpowiedź #122

Offline RayZ

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
Witam. Na imie mi Rafał. Mam dopiero 15 lat, chodzę do 3 gim. ( nie śmiejcie się :D ). Interesuje się piłką nożną, grami, oraz od niedawna speedcubingiem ( układaniem kostki rubika na czas ) W kerbale gram od jakiegoś roku, lecz z długimi przerwami. Forum śledzę od dłużeszgo czasu, lecz dopiero teraz zachciało mi się ( jestem okropnym leniem ) założyć konto i samemu zacząć się udzielać.

Pon, 15 Gru 2014, 23:26:44
Odpowiedź #123

Offline BobTBPL

• Szeregowy
  • *
Witam.

Zafascynowała mnie ta gra. Od jakiegoś czasu siedzę przy kompie i wysyłam w kosmos kolejne sondy i zielone ludziki :).
Mam nadzieję, że będę mógł skorzystać z doświadczenia kolegów a za jakiś czas sam komuś może pomogę.
Pomysł na grę rewelacyjny. Mam nadzieję na jej dalszy rozwój.

Pozdrowienia z Radomia
Grzegorz

Reklama

« Odpowiedź #123 dnia: Pon, 15 Gru 2014, 23:26:44 »

Nie, 21 Gru 2014, 18:50:31
Odpowiedź #124

Offline Madlok

• Szeregowy
  • *
Witam.
Trafiłe na kerbale przez przypadek. Interesuję sie alpinistyką, surwiwalem, strzelectwem. Niestety przedmioty ścisłe to nie moje mocne strony choć usilnie staram się to zmienić :D

Sob, 27 Gru 2014, 14:00:57
Odpowiedź #125

Offline RamzeS

• Szeregowy
  • *
Witam mam na imię Konrad, pochodzę z Wielkopolski.
Interesuję się militariami, przedmiotami ścisłymi i lubię pirotechnikę.
Wpadłem na tę grę przez przypadek gdy chciałem pooglądać filmy na YT  :D
Gram w nią od wersji 0.18 i mam duże problemy żeby lądować na jakich kolwiek innych planetach niż Kerbin.   :(

Reklama

« Odpowiedź #125 dnia: Sob, 27 Gru 2014, 14:00:57 »

Pon, 29 Gru 2014, 15:00:33
Odpowiedź #126

Offline bajojajo

• Szeregowy
  • *
g
g
« Ostatnia zmiana: Pon, 14 Sie 2017, 19:10:21 wysłana przez MaciheiKSP »

Śro, 31 Gru 2014, 19:48:55
Odpowiedź #127

Offline Parem

• Szeregowy
  • *
Witam.
Jestem Paweł. Forum czytam od dawna ale dopiero teraz się zarejestrowałem.

Reklama

« Odpowiedź #127 dnia: Śro, 31 Gru 2014, 19:48:55 »

Pią, 16 Sty 2015, 20:08:22
Odpowiedź #128

Offline ManiakalnySmiech

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 3
Witam drogich forumowiczów!

Mam na imię Konrad, pochodzę z Wielkopolski [nie, nie jestem RamzeS - to tylko zbieg okoliczności]. Od niedawna przeglądam forum. W kerbalach siedzę od wersji 0.21. Od od 2014 roku śledzę poczynania firmy SpaceX, stąd też nazwa mojej kerbalskiej firmy - KerbX. Moje poczynania ograniczają się do Kerbinu i Muna - jakoś nie chce mi się latać na inne planety.

Czw, 22 Sty 2015, 16:02:24
Odpowiedź #129

Offline Iceman

• Szeregowy
  • *
Jestem Łukasz, niedługo kończę 17 wiosen, mieszkam w woj. łódzkim. Jestem uczniem Zespołu Szkół Elektryczno-Elektronicznych w Radomsku na profilu informatycznym :D
Od 8 lat jestem harcerzem, czasem fajnie jechać na biwak do lasu się potarzać w błocie i jeść chleb z kiełbasą :D Jestem w szkolnym kole strzeleckim. Interesuję się głównie militariami, turystyką rowerową, historią i gospodarką/polityką, montażem filmów, samochodami marki BMW, komputerami i oczywiście pięknymi kobietami :D W KSP gram już 2 lata, ale nigdy nie mogłem się zabrać do tego "tak na poważnie", zawsze tylko się bawiłem po godzinie dziennie i tyle, ale w tym roku zamierzam się przyłożyć do tej gry i jak najszybciej wylądować na Munie (jeszcze mi się nie udało, wiem wstyd XD). Mam nadzieję, że znajdę swoje miejsce na tym forum i będę mógł godnie reprezentować polską społeczność Kerbal Space Program :D

Reklama

« Odpowiedź #129 dnia: Czw, 22 Sty 2015, 16:02:24 »

Nie, 25 Sty 2015, 21:19:33
Odpowiedź #130

Offline KubaTheJediMaster

• Szeregowy
  • *
Witam wszystkich!

Jestem Kuba, pochodzę z Warszawy. Uwielbiam muzykę, kostki Rubika i programowanie. Kocham także grać w KSP, jestem z nią od wersji 0.23, czego nie uznaję za jakiś wybitnie długi okres. Najbardziej lubię budować stacje kosmiczne na innych planetach, najchętniej na orbicie Eve. Moim największym sukcesem  było lądowanie na Laythe. Mam nadzieję że nauczę się czegoś odwiedzając to forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

KSP                        []Rubik's Cube[]                            I <3 Music

Śro, 28 Sty 2015, 16:32:46
Odpowiedź #131

Offline Prottos97

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 5
  • Goniec z Łubianki
Hellou. Nazywam się Patryk w tym roku kończę 18 lat, chodzę do Zespołu szkół ponadgimnazjalnych w Żelechowie (mazowieckie) na profilu geodezyjnym. Interesuję się militariami, ASG, lubię podróżować po Polsce i poza nią. Gram także w CS:GO i War Thunder'a pod takim samym nickiem jak na forum. Moim największym osiągnięciem w KSP jest lądowanie na Dres i powrót. Ostatnio zajmuję się budową transportowców wynoszących stacje kosmiczne (dosyć spore części). Z modów używam głównie B9 Aerospace, Virgin Kalactic, KAX i Procedural Dynamics.

Reklama

« Odpowiedź #131 dnia: Śro, 28 Sty 2015, 16:32:46 »

Śro, 28 Sty 2015, 17:30:32
Odpowiedź #132

Offline Rafshchax

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
Witam
Nazywam się Rafał.
Przygodę z kerbalami zacząłem 2 dni temu. Póki co udało mi się raz wylądować na munie w całości, ale powrócić niestety z muna nie potrafię, zresztą lot na mun nie za każdym razem się udaje.  >:(
Pozdrawiam.

EDIT
Pełen sukces, udało mi się przed chwilą w całości wrócić z muna :-)
No to w końcu pierwsza udana misja na księżyc.
« Ostatnia zmiana: Śro, 28 Sty 2015, 21:09:57 wysłana przez Rafshchax »

Nie, 08 Lut 2015, 12:24:59
Odpowiedź #133

Offline dawid1110

• Szeregowy
  • *
Czesc
Mam na imie Dawid, pochodze z podkarpacie. Obecnie studiuje informatyke 2 rok na PRz. Mam 22 lata. Interesuje sie rowerami, sportem, książkami fantastycznymi.

Przygode z Kerbalami dopiero zaczynam, a wiec wiele nauki przedemna :D

Reklama

« Odpowiedź #133 dnia: Nie, 08 Lut 2015, 12:24:59 »

Pon, 09 Lut 2015, 20:56:09
Odpowiedź #134

Offline Yolo Swaggins

• Szeregowy
  • *
Witam wszystkich!

Nazywam się Przemek i pochodzę z Mazowsza. Na KSP nakierował mnie kumpel.