Autor Wątek: Problem z uruchamianiem jako administrator  (Przeczytany 81 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nie, 12 Lis 2017, 14:10:14

Offline nasa_member

  • Szeregowy
  • *
  • Wiadomości: 21
  • Reputacja: 0
    • Zobacz profil
Witam, otóż mam pewien problem. Po wybraniu opcji "uruchom jako administrator" nie pojawia sie zapytanie o hasło a program uruchamia się, jakbym kliknął go dwa razy. Kiedyś tego problemu nie było i dodam że problem jest na koncie normalnego użytkownika.
nie gram dużo na trybie science czy carier, wole budować

Wto, 14 Lis 2017, 01:31:33
Odpowiedź #1

Offline grabek77

  • Kapral
  • **
  • Wiadomości: 230
  • Reputacja: 11
    • Zobacz profil
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
Witam, otóż mam pewien problem. Po wybraniu opcji "uruchom jako administrator" nie pojawia sie zapytanie o hasło a program uruchamia się, jakbym kliknął go dwa razy. Kiedyś tego problemu nie było i dodam że problem jest na koncie normalnego użytkownika.
To normalne, u mnie jest tak samo wiec sie nie przejmuj.
--
Pozdrawiam
Grabek

Reklama

Odp: Problem z uruchamianiem jako administrator
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 14 Lis 2017, 01:31:33 »

 

Telefon z Androidem jako router podczepiany do PC?

Zaczęty przez KubaAseph

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 383
Ostatnia wiadomość Czw, 09 Lip 2015, 09:38:06
wysłana przez KubaAseph
problem z AC IV

Zaczęty przez Diakon

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 1376
Ostatnia wiadomość Pon, 11 Lis 2013, 13:26:00
wysłana przez Drangir
Problem z grą Crash Time

Zaczęty przez JW

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 1141
Ostatnia wiadomość Sob, 26 Kwi 2014, 09:36:34
wysłana przez JW
dziwny problem z czymś...

Zaczęty przez PanKurczak

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 756
Ostatnia wiadomość Wto, 03 Cze 2014, 18:28:28
wysłana przez aleksyb
Problem z nowym systemem (dokładniej internet)

Zaczęty przez szymozillo

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 912
Ostatnia wiadomość Pią, 13 Cze 2014, 15:41:00
wysłana przez szymozillo