Chwalić się co tam dostaniecie lub o co chcecie dostać na wigilię

Tutaj mój prawdopodobny prezent:

Jest to odnowiony koncert zespołu Queen, który po raz pierwszy pojawił się za "żelazną kurtyną" - jest to również jeden z ostatnich koncertów w historii tego zespołu. Wydarzenie przez większość z Polaków jest pamiętane z kaset VHS (mój tato nagrywał na kasetę transmisję z telewizji jak się pojawiła w naszej polskiej telewizji, a potem nałogowo ją oglądał - w sumie o tym nie wiedziałem, kiedy wybierałem ten prezent xd).
Ciekawą sprawą jest to, że zawiera dwie płyty CD z zapisem audio tego koncertu - idealnie aby zgrać sobie na odtwarzacz muzyki oraz dokument dotyczący ostatniej trasy koncertowej.
Dzisiaj również była wigilia u nas w szkole - każdy miał przynieść komuś prezent i mojemu koledze udało się trafić idealnie w mój gust - dostałem książkę "John Lennon Listy" napisaną przez oficjalnego biografa Beatlesów. 400 stronicowa książka zawiera opisy ponad 300 listów i kartek nadesłanych przez Johna do całego świata - dopiero zacząłem czytać i nie mogę się doczekać dalszych rozdziałów, bo korespondencja Lennona pokazuje w znacznym stopniu jak wyglądało jego życie i jakim on był na prawdę.

A wy co tam dostaniecie/dostaliście?