Autor Wątek: prawie jak w KSP Gravity - Official Teaser Trailer [HD]  (Przeczytany 6071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sob, 11 Maj 2013, 17:21:08

Offline Bigmikepl

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 6

zapowiada się ciekawie film    Gravity - Official Teaser Trailer [HD]

Sob, 11 Maj 2013, 20:20:08
Odpowiedź #1

Offline Schulze13

• Plutonowy
  • Reputacja: 13
  • Nie mam pojęcia co robię.
Ciekawe... ale o co chodzi!?
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub polonistą, gdyż każdy post niewłaściwie czytany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

Reklama

Odp: prawie jak w KSP Gravity - Official Teaser Trailer [HD]
« Odpowiedź #1 dnia: Sob, 11 Maj 2013, 20:20:08 »

Sob, 11 Maj 2013, 21:57:21
Odpowiedź #2

Offline DawsterTM

• Sierżant
  • Reputacja: 35
  • *being dead intesifies*
Ciągnie mi hollywoodzkim rozmachem i równie hollywoodzkimi kłamstwami i bezsensami. Dlaczego to ramię odpadło od promu w 0:30? A no bo pewnie to kosmici, zamach terrorystyczny, ukryte działo kosmiczne Hitlera albo meteor lecący wprost na ziemię. Oczywiście ma uderzyć w terytorium USA.
Best regards from Valhalla

Sob, 11 Maj 2013, 22:13:31
Odpowiedź #3

Offline Schulze13

• Plutonowy
  • Nie mam pojęcia co robię.
Należy zauważyć, że to statek Soyuz czy inny rosyjski Kosmos zbombardował stację :P

@edit
A nie, przepraszam. Przyspieszył nie spodziewanie.

Post scalony: Pon, 13 Maj 2013, 00:22:17
O co chodzi: " Szczątki [rosyjskiego] satelity uderzają w stację kosmiczną na orbicie ziemskiej niszcząc i zabijając niemalże wszystkich poza parą astronautów, którzy walczą o przetrwanie i powrót do domu" -filmweb
« Ostatnia zmiana: Pon, 13 Maj 2013, 00:23:07 wysłana przez Schulze13 »
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub polonistą, gdyż każdy post niewłaściwie czytany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

Reklama

« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 11 Maj 2013, 22:13:31 »

Sob, 01 Cze 2013, 20:16:11
Odpowiedź #4

Offline Blue Storm

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 4
Mi, tam zapowiada się ciekawie, ale zapewne przejdzie do laserowych dzid miotanych super rękawicą. Na koniec nasz zespół zapewne doczepi się magiczną linką do jakiejś satelity i ni stąd ni zowąd znajdzie tam dwuosobową kabinę i bezpiecznie się zdeorbituje na terytorium USA, THE END. *Chociaż Apollo 18 oglądało mi się przyjemnie  ::) *

Sob, 01 Cze 2013, 21:38:21
Odpowiedź #5

Offline MegaProize

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 22
  • King of Skyrim!
Zapowiada się ciekawie. W ogóle lubię takie filmy i z chęcią zobaczę ten film.
Ale ten teaser mi przypomina pewną sytuacje. Pewne sytuacje. EVA i próba zabawy RCS w stacji kosmicznej. Kerbal odlatuje, moduł odpada roztrzaskuje sekcje naukowo-labolatoryją. Wybuchy, dekompresja, totalna katastrofa. Aaaaa! Już pamiętam! To moje manewry w KSP 0.19! :D
" Jeżeli nie mogę czegoś opisać, to to nie istnieje. Wyjątkiem jest Bóg "- Recenzent Ateista

Reklama

« Odpowiedź #5 dnia: Sob, 01 Cze 2013, 21:38:21 »

Wto, 04 Cze 2013, 19:50:48
Odpowiedź #6

Offline Wawrzyn

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 12
  • Per aspera ad astra
A mnie się zdaje, że film idzie bardziej w stronę realizmu niż "laserowych dzid" i innego Dnia Niepodległości. I bacznie wyglądam premiery, bo obejrzę na pewno.
Przez trudy do gwiazd

Wto, 04 Cze 2013, 23:27:03
Odpowiedź #7

Offline jaro738

• Kapral
  • **
znam takich co przez pół godziny potrafią wymieniać błędy merytoryczne w "apollo 13", który moim zdaniem jest jednym z najlepiej dopracowanym pod względem realizmu filmem kinowym opowiadającym o kosmosie, jaki widziałem, tak więc uznajmy że realizm to pojęcie wzgledne

Reklama

« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 04 Cze 2013, 23:27:03 »